top of page

SZOLGÁLTATÁSOK, ÁRAK

Fotózások, amikért rajongok

A célom, hogy a fotózással élményt is  kapjatok, hogy úgy legyetek megörökítve, ahogyan ti is látjátok magatokat - és ennek az élethelyzeteteknek a legjobb formájában mutassalak meg benneteket. A találkozásunk alatt játszunk, kirándulunk, beszélgetünk, na és persze fotózunk is! ;) Meséljetek magatokról, és kössük össze az egészet olyan dolgokkal, amiket szerettek!

A csomagokat és az árakat ERRE a linkre kattintva éritek el. Várom, hogy találkozzunk!

52874254764_1228b55595_k.jpg

CSALÁDI FOTÓZÁS

Úgy, ahogyan ti vagytok

Ha ti is a természetes képeket kedvelitek, akkor megtaláltuk egymást. :) Ne aggódjatok, ha nincs tapasztalatotok a pózolásban, nem is kell, hogy legyen: mindenben segítek, olyan instrukciókat kaptok, amitől élmény lesz a fotózás.

PÁROS FOTÓZÁS

Hogy emlékezzetek a legszebb pillanatokra is

Nem fontos, hogy nagy eseményhez kössetek egy fotózást. Tökéletes apropó, ha azt a boldog állapotot szeretnétek emlékbe zárni, amit éppen megéltek.

50121096088_405527c067_4k_edited.jpg
51343407979_007ab2b1b3_6k_edited.jpg

ESKÜVŐFOTÓZÁS

Ott vagyok veletek a legapróbb pillanatoknál is

Tényleg a legapróbbaknál is, olyanoknál, amikre nem is gondolnátok első körben, csak akkor, mikor már az elkészült képeket nézitek. Mindig van nálam zsepi, tükör és egy csomó olyan dolog, ami biztonságot ad, ha bármi történne. ;) Többféle csomag közül választhattok, írjatok nekem, és minden infót elküldök, ami a választáshoz szükséges.

GLAMOUR-FOTÓZÁS

Minden nőnek legalább egyszer :)

Hozzuk ki belőled együtt a legnőiesebb formád!

DAN_8296.jpg
Csomagok, árak: Services
bottom of page