2008. július 7., hétfő

Visszatérek!

Nagyon-nagyon hosszú ideje nem jelentkeztem, tudom. Annyi dolog történt velem április óta, hogy nehéz volna mindent leírni. Göttingenből visszajövet volt vesemedence-gyulladásom, ami talán az egyetlen negatívum volt a 2,5 hónapos időszakban. De elbúcsúztattuk a második és a harmadik külföldi csoportunkat is, mindenki átment a vizsgán, nagyon kedvesek voltak, alig várom az esetleges következő félévet!
Szuper hír, hogy a PEAC-cal megnyertük a bajnokságot, úgyhogy egy éven belül visszajutottunk NBI/B-be! Nagyon boldog volt mindenki, mert egy nagyon szuper közösség kovácsolódott az egy év alatt.
Megírtam a szakdolgozatom, leadtam, a bírálóimtól maximum pontokat kaptam rá és 5-ösre védtem meg, úgyhogy csütörtökön volt a diplomaátadás! A diplomámban kitűnő minősítés szerepel, aminek nagyon örülök!
Felvettek az újonnan induló pécsi Kor-társ csoportba, ami egy egyetemi kortárs-segítő szolgálat lesz. Cserkúton volt egy háromnapos csapatépítő tréning, amiről remélem, lesz még időm mesélni. Soha ilyen jó csapatépítőn nem vettem részt, pedig már több mint 12 éve kézilabdázom. A természetesség híve volt a vendéglátónk, ezért virágokat ettünk és levendulás-rózsás-mentás stb vizeket ittunk, emellett pedig egy pajtában aludtunk mind a 16-an. Szuper volt!
Most Sárbogárdon dolgozom, ahogyan tettem azt az elmúlt 7 nyáron is, még mindig nagyon élvezem. Nemrég egy levendulamezőn készítettem interjút méhészekkel, akik hihetetlen mézeket csinálnak a méhekkel együtt (levendulás, narancsos, szezámmagos, fahéjas repce stb.), és mivel nekem a fahéjas repce tetszett a legjobban, így kaptam tőlük egy üveggel, nagyon kedvesek voltak:)
Szombaton pedig egy biopiacon interjúztam egy velem egykorú vállalkozóval, aki a természetes termékék híve. Rengeteg dolog van a standján: mosószappan, mosódió, mosóparfüm, rengeteg természetes tea, természetes szappanok, illóolajok, természetes cukrok, olajak és még sok-sok hasznos és egészséges dolog. Nagyon jófejek az interjúalanyaim, tőle egy kakaós és egy levendula-menta szappant kaptam, a többieknek pedig sokféle különbözőt küldött.
Most éppen Timur Vermes Nézd ki van itt című könyvét olvasom, ami a 2011-ben berlini lakóházak között érthetetlenül felébredt Hitler társadalomba való visszailleszkedését leírva remek szatírája a kornak.
Az újság és a tv által remek programokon járok; konferenciákon, találkozókon, kültéri szórakoztató programokon, úgyhogy sosem unatkozom - nagyon élvezem:)
Sárbogárdon voltunk egy olyan cukrászdában, ahol a cukrász szintén természetes összetevőket használ a sütéshez - kipróbáltuk, jelentjük: szuper! Biztosan mesélek még róla, mert szeretnék vele interjút készíteni:)
Hozok pár képet és hamarosan érkezem a további beszámolókkal! Csak az újraindulás volt nehéz, a folytatás már gördülékeny lesz:)
diplomaosztós szerelem

a natúr szappanok

a cserkúti kilátás

a szuper sárbogárdi biostand

egy családi találkozóról is tudósítottunk, a csárda melletti búzamezőkön fotóztunk

szülős-taláros

legjobb pécsi barátnős


Nincsenek megjegyzések: