2014. március 20., csütörtök

Konferencia az MTA Székházában

"Mondd meg nekem, mit dalolsz, megmondom, ki vagy!" Ezzel a Kodály-idézettel indítottam életem első konferenciáját. A Pécsi Akadémiai Bizottságának Székházában, a Magyar Tudományos Akadémia épületében rendezték meg a VI. Nemzetközi és XII. Országos Interdiszciplináris Grastyán Konferenciát, ahol 101 előadó mutatta be a témáját két nap alatt.
Én ma délután kerültem sorra, amit már alig vártam! Nagyon kíváncsi voltam, hogy mit szólnak a témához mások, de javarészt pozitív visszajelzéseket kaptam! Hihetetlenül szimpatikus volt az egész közeg, a hely, az emberek, a témák, úgyhogy hiba egy szál sem volt (csak nagyon éhes voltam!). A szekcióelnöknek teljesen igaza volt, mikor azt mondta, hogy szerinte nagy fába vágtam a fejszémet, hiszen egyszerre, 15 percben beszélni zenéről, pszichológiáról, irodalomról és nyelvészetről öngyilkosság. Ennek ellenére úgy gondoltam, hogy mivel ez egy interdiszciplináris konferencia, nem baj, ha bemutatom, hogy milyen lehetőségek is rejlenek ebben a témában.
Fantasztikusan pozitív élményekkel távoztam, alig várom, hogy április elején Göttingenben hasznosítsam az itt tanultakat és a kapott tippeket!


A kapott emléklappal
tavasz van!!! a leggyönyörűbb évszak mind közül! <3

5 megjegyzés:

Demonshadow írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Demonshadow írta...

Annyira büszke vagyok rátok! ♥ (A képek gyönyörűek lettek! A legszebbek ti vagytok, így csak a dobogó második fokára állhatnak fel a csodaszép virágok.)

(Ha nem lett volna egyértelmű, Petra voltam. ;))

Dana Hart írta...

Petra! Annyira jófej vagy! A virágokat csak a gyönyörű hely előzheti meg szépségben, mi nem erre vagyunk determinálva. Mi a boldog élet hírnökei vagyunk (és a jó ételeké!)!
(U.i.: A kommentből kiderül, hogy te vagy az, de a névből rá nem jöttem volna!

Bala írta...

Gratulálok, Dana, és nagyon jók a képek is!:)

Dana Hart írta...

Nagyon köszi, Bala! :)