2014. február 10., hétfő

Mozgalom

Sziasztok, bocsánat a nagyon ritkás jelentkezésért, de ha eddig azt mondtam, hogy kevés időm van, akkor ez persze most sem lehet másképp:) Hétvégente lehetőség szerint nem is használok gépet, ilyenkor hazamegyek, pihenek, mozgok, de persze megyünk ide-oda. Szombaton például Székesfehérváron voltunk az Erima utánpótlás bajnokságon (kézilabda), ahol a hazai lányok egészen jól szerepeltek. Délután L apukájának a születésnapját ünnepeltük. Vasárnap Ritánál is voltam, majd fociztunk; egyébként meccseket is néztünk, és noha nem tűnik soknak mindez, azért persze családoztunk is, estére meg jól elfáradtunk.
Hétvégén kezdődik a bajnokság, szombaton Tolnára megyünk játszani, úgyhogy addig fel kéne turbóznunk magunkat a kezdéshez.
Még nem meséltem, hogy L-lel és a barátaival Pécsen voltunk egy cseh sörözőben, a Bohemia Sörkonyhában, ami nem is rossz hely, érdemes egyszer befutni oda!
Pécsett is elolvadt a hó, én pedig ma már nem fáztam, ami hatalmas szó, úgyhogy gyorsan ki is tártam az ablakokat, nehogy lekéssek a jó időről!

 Nemrég megérkezett a Manna Szappan természetesszappan-csomagom, amihez ajándékba kaptam egy eukaliptuszos illóolajat, ami nagyon jó megfázásra, remélem, pozitív eredményről számolhatok be!


Hamarosan megyek edzésre, de addig még olvasok egy kicsit a ma szerzett könyvből, Az ételkóstolóból (XVI. századi Itália, egészen jó!)!

Nincsenek megjegyzések: