2014. január 16., csütörtök

Januári e(l)ső

Kedves Mindenki!
Nagyon restellem, de az elmúlt egy hónapban nem jelentkeztem - ahogyan azt láthattátok is -, mert szerencsére sok-sok dolgot csináltam, a számítógép használata pedig az utolsók között volt a sorban. Történt olyan, hogy több, mint 2 hétig be sem kapcsoltam. Próbáljátok ki ti is, szerintem elég menő!
A vizsgáimmal már december 19-én végeztem (azt hiszem, büszke vagyok magamra az eredmények szempontjából is), már csak a szakdolgozatom egy részének beadása volt a feladatom. Minden nap örülök, hogy sikerült ennyire jó témát találnom, hiszen nem mindennapi, ám sokunknak örömöt szerezhet: a témám az érzelmek kifejeződéséről szól, mégpedig a megzenésített verseken keresztül. Mivel minden percben képes vagyok zenét hallgatni, énekelni, dúdolni, megzenésítéseket éppúgy, mint bármi mást, így azt hiszem, jó választás volt. De majd tavasszal-nyáron kiderül.
A karácsony nagyon jól telt, hiszen azokkal voltam, akiket szeretek, és egyébként is - remek emberekkel voltam körülvéve. Kétszer is voltunk moziban: először a Hobbit második részét, majd a 47 ronint néztük meg 3D-ben, és persze, ha jó a társaság, akkor lehetett volna bármilyen rossz a film (nem volt az!), akkor is jól éreztük volna magunkat. :)
A szokásos karácsonyi családlátogatások is megvoltak, amik az embernek mindig jól esnek, most sem volt másképp.
Az egyik legjobb karácsonyi ajándékokként pedig megkaptam az Így szerettek ők mindkét részét! Ez egy "irodalmi szerelmeskönyv", ami a magyar írók-költők szerelmi életét mutatja be, alig lehet letenni!
Tényleg nagyon sok jó dolgot csináltam a szünetben, és nagyon sok minden jó történt is.
A héten visszajöttem Pécsre, már hiányoztak az edzések. Kicsit fárasztó volt az elején, de mostanra már élvezem minden percét, noha a bokámtól a térdemig tele vagyok kék-zöld foltokkal.
Voltam MA felvételi tájékoztatón is, hiszen februárban újra jelentkeznem kell az egyetemre, sőt, már a göttingeni konferenciára is tudok. Noha a január még kicsit lazább, de attól még bele kell húznom mindenbe. A héten viszont volt időm egy kicsit vásárolni is;)ez már csak ilyen... :)


karácsonyi Agymenők-egyenpóló
bagolyszerelem

Nincsenek megjegyzések: