2013. november 22., péntek

Heti örömök

Azt hiszem, az élet sosem áll meg. Mindig történik valami, ami átlendít egyik napról a másikra. A múlt heti gólyabál emlékein túllépve a héten is "ünnepeltünk" kicsit a lányokkal: a kollégium aljában levő Club Garage-ban Szántó-vető este volt - mulatós és retro-zenékkel! Teljesen hihetetlen számomra, hogy lementem (sőt, én hívtam a többieket!), de egyáltalán nem bántam meg! Sőt! Ha jó társasággal vagy, akkor semmi baj nem történhet. Nem volt ez másképp most sem: az este végén még Beatlest is játszottak! Sőt, a DJ azt mondta, hogy mivel látja, hogy mi, lányok ilyen jól bírjuk, ezért készült egy kis meglepetéssel: kán-kánoznunk kellett (nagyon sokáig!). Végül ismét sikerült a végéig maradnunk, úgyhogy a csapat ezután haztakísérte Judyt, majd lefeküdtünk aludni, de aztán kollektívan felkeltünk a reggeli óránkra - mintha mi sem történt volna:) Pedig én 7-ig bent voltam...
A héten 2 órát tartottunk Judyval, valamint még kétszer voltam bent segíteni a haladó csoportnak, szerdán pedig megkaptunk a januártól érvényes Erasmus-koordinátorság feladatait - ugyanis ilyen nagy feladatot kaptunk! Megírattuk életünk első egyetemi dolgozatát is, amit már ki is javítottunk - nagyon ügyesek a hallgató(in)k, nagyon büszkék voltunk rájuk! Aláírtam életem első indexét is, a hallgatói megbízási szerződést, december elején pedig már vizsgáztatunk is. komoly dolgok...:)
A héten háromszor voltam FLABéLOS-ozni, az övem pedig már egy lukkal beljebb gombolhatom, mert a nadrágjaim kezdenek megint bőek (?) lenni rám. Sokat leveseztem, ettem mexikói csirkét, brokkolikrémet, sütőtökös sárgarépakrémet, dijoni csirkét és vietnámi phót is. Büszke voltam magamra, mert a Kanállal szemben van egy nagyon jó pékség, ahova erős késztetést éreztem betérni, de végül  - hatalmas akaraterőről téve tanúbizonyságot - nem tettem...

Ma pedig rengeteg dolgot elintéztem: reggel elmentem flabélosozni, majd megcsinálták életem igazolványképét a pécsi okmányirodában a polgárőr-igazolványhoz (a hölgy nagyon kedves volt, azt mondta, hogy mivel úgysincs senki, csinál pár képet rólam, amíg nem lesz nagyon jó), az Árkádban is körülnéztem/vettem pár dogot, újra Yves Rocher törzsvásárló lettem, ittam egy fehércsokis-vaníliás kávékoktélt a Csoki Korzóban, előhívattam kb. 60 képet a szobáim dekorálásához, majd ebédeltem egy jót. A héten vettem egy újabb kesztyűt a gyűjteményembe (dupla béléses, csak 290 Ft volt!).
Holnap meccset játszunk, utána/alatta pedig rohanok a nyílt napra tanszéket népszerűsíteni! De a legjobb: este megyek haza (és/vagy Dunaújvárosba, még kiderül).
Remélem, Veletek is minden rendben van, akit érint, hamarosan kezdődik a vizsgaidőszak, kezdjetek tanulgatni rá! Már nem sokáig van ősz, élvezzük együtt!:)

vaníliás-fehércsokis kávékoktél

milyen jó is kézhez kapni a saját képeidet:)

Ives Rocher törzsvásárlói ajándékok. Az első termékeket Dortmundban vettem 4 éve, azóta megszállott vagyok


Nincsenek megjegyzések: