2013. szeptember 11., szerda

Pécsimádat

Mivel elkezdődött az őszi szemeszter, így megérkeztek a csoporttársak, barátok is Pécsre. Alig vártam már, hogy találkozzak mindenkivel, meghallgassam a nyári élményeket, hogy rengeteget nevessünk, na meg hogy együtt rajongjuk végig az új óráinkat. Hétfőn végre sikerült összehozni egy csoportos estét, ahol az "elit" klub tagjai (mi) mentünk Judyékhoz egy Beugró-partira. Bár mindig a Beugrózás a legkevesebb, de ilyenkor legalább mindig dőlünk a nevetéstől - ahogyan történt ez most is. A harmadik (vagy: első végzős) évhez méltón az este végén összeszedtük az egymásról szerzett első benyomásainkat, a legviccesebb történeteket és anekdotákat is. Noha edzésről mentem, ami miatt igazán fáradt voltam, nem esett nehezemre átmenni a többiekkel:)
Holnap pedig sok minden kiderül. Legfőképpen az, hogy jövő héttől oktathatunk-e Judyval az egyetemen! A most érkezett Erasmusosokat taníthatnánk magyarul, ám mivel mi lennénk a "kezdő tanárok", így a holnapra kialakuló létszámtól függ a dolog. Annyira menő! Ha esetleg most mégsem indítanak egy új csoportot, akkor viszont januártól mindenképpen taníthatunk:) Várom is és félek is ("fázom úgyis, félek úgyis, félek attól, ami vár.” „S szólt a holló: Marimar.”"  - Varró Dániel: Unalmas őszi vers az únalomról), de nagyon lelkes vagyok - bár ezt talán nem is kell mondanom:)
 Ma pedig Magyar Kupa meccset játszunk Szekszárd ellen. A múlt heti összecsapáson jócskán kikaptunk, de egyénileg nem voltam rossz. Remélem, hogy ma, a foghíjasság ellenére jobban összeáll a csapat.
A következő képek Gabi, Judy és Petra masinájából származnak. :)


meglepihaha, érted?!

Nincsenek megjegyzések: