2013. szeptember 5., csütörtök

Ebay-rendelések

Többször rendeltem már ebay-ről órákat, ám mindig valakin - csapattársakon - keresztül. Most éppen nem volt olyan ismerősöm, aki rendelni tudott volna, én pedig nagyszerű ajánlatokat találtam, amik mellett nagyon nehéz volt elmennem.Gondoltam egyet tehát és csináltam magamnak egy PayPal számlát, amit a mai napig is csak dicsérni tudok, hiszen nagyon jó dolog. A számlámra utaltam egy kis összeget, amiből máris rendeltem pár kisebb dolgot próbaképp. Most nem órákat, hanem fülbevalókat és gyűrűt rendeltem. Egy hónapos határidőket adnak az előrelátható szállításokra, így türelmes voltam. 9 nap után meg is érkezett az első csomagom, hibátlan darabbal! Egy hétre rá a második, majd később a harmadik és negyedik darabok is simán megérkeztek!
Noha a negyedik fülbevalóról még nincs fotóm, mert csak a héten kaptam meg, a másik három rendelményem megmutatom, remélem, Nektek is tetszik!
Ha esetlegesen eddig valaki ódzkodott a rendszer használatától, csak javasolni tudom neki, hiszen nagyon biztonságos, az eladók nagyon megbízhatók, probléma esetén pedig nagyon segítőkészek.
A nyáron belelendültem kissé, így parfümöt is rendeltem, noha az magyar oldalról, ám nem bántam meg, minden probléma nélkül lezajlott a vásárlás, ráadásul a bolti ár töredékéért jutottam hozzá a kedvenc Versace Bright Criytal parfümömhöz, juhé!:)


Nincsenek megjegyzések: