2013. augusztus 15., csütörtök

Sűrű

A napjaim és a programjaim is épp olyan sűrűek, mint a bocsánatkéréseim, hiszen annyira ritkán jelentkeztem a nyáron! Pedig rengeteg minden történik ám velem!
A legaktuálisabb, hogy már második hete Pécsett vagyok, edzőtáBorozunk, napi több edzéssel. Az első heti kegyetlen izomláz már kezd elmúlni, de a csapat nagy része - velem együtt - most húzódásokkal szenved. Rengeteget futunk, erősítünk, de már kezdünk egyre többet labdázni is.
Még mielőtt Pécsre jöttem volna, megnéztük a Láthatatlan kiállítást a Millenárison. Egyszerűen hihetetlen érzés volt több mint fél órán keresztül átélni, hogy milyen, mikor az ember egyáltalán nem lát semmit. A Margit-szigeten meghallgattuk párszor a frissen felújított zenélő szökőkutat, ami az egyik legjobb élmény volt a nyáron! A lejátszási listája a következő:
1. Vivaldi: Négy évszak - Tavasz
2. Simon és Garfunkel: Cecilia
3. Verdi: Nabucco - Rabszolgakórus
4. Creedence Clearwater Revival: Who'll Stop The Rain
5. Brahms: Magyar Táncok 1. tétel
6. Shadows: Kon-Tiki
7. The Rolling Stones: Let Me Down Slow
8. Andrea Bocelli: Time To Say Goodbye


Egyébként a nyáron sok dolgot pipa lett a bakancsistámon, gyönyörködtem a világban, aludtam a csillagos ég alatt (tényleg), sátoroztunk, de talán még nincs is vége a nyárnak:)
A hét elején indulunk Zamárdiba, a Strand Fesztiválra! Azt hiszem, a nyár legnagyobb fesztválja lesz! Nem tudom, meséltem-e, de voltunk Dunaújvárosban a DUDIK-on is, ahol P.A.S.O. és Ocho Macho koncerteken ugráltunk egy-egy sort - vagy sört.
ilyen és ehhez hasonló gyönyörű eget láttam minden esti futáskor
Többször voltunk strandolni is, a szekszárdi élményfürdőben is lecsúsztunk pár tízszer a csúszdákon, és jelentem, a naplementét is megnéztem minden nap. Imádom ezt a nyarat;)
A Videoton FC VIP-páholyában

Interjút is készítettem Czomba Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkárral, valamint több nagyon kedves személlyel, bírtam!

Most pedig indulunk a 2,5. edzésünkre, utána pedig kiülünk meccset nézni. Jó idő van, mozogjatok egyet, élvezzétek!

Nincsenek megjegyzések: