2013. június 4., kedd

kilencvenezer!

Hihetetlenül jók vagytok, ma felnéztem a blogra és láttam, hogy több, mint 90 ezren látogattátok meg! Ez hihetetlenül sok, szerintem meg sem érdemlem. Ennek örömére most egy össze-vissza bejegyzéssel jövök.
Szombaton egy családi találkozón voltam kamerával, és fotóztam is, vasárnap pedig elsőáldozás volt, ahova mi is hivatalosak voltunk. Az utána következő ebéden "kicsit" pihentettük a diétánkat, mert annyira finom volt a menü minden egyes része, hogy nem hagyhattuk ki, hogy megkóstoljunk szinte mindent. Onnan teli hassal siettem, mert én nyitottam a termet és az edzés első felét is megtarthattam. Remélem, a lányok tanultak néhány hasznos dolgot a gyakorlatokból.
Igazából nem emlékszem mindenre azokból  a dolgokból, amiket csináltam, de természetesen nem hagytam magam unatkozni. Mióta itthon vagyok, talán még nem volt olyan nap, hogy ne sütöttem-főztem volna valamit, komolyan! Nagyon büszke vagyok magamra. Noha nem minden ételt lehet ezek közül szépen tálalni, azért higgyétek el, nagyon finomak;)
Ma például egy nagyon egyszerű babapiskótás-mazsolás-pudingos sütit csináltam, tegnap pedig megsütöttem életem legfinomabb és leggyönyörűbb palacsintáit. A titok az volt, hogy graham lisztet használtam, egyszerűen fantasztikusak lettek! (ezek után légyszi, ne kérdezzetek rá a diétámra, köszi;))
Ma pedig új szempillákat kaptam - mármint plusz egy sort, amik hosszabbak és szebbek is, mint az eredetiek, mutatok róla képet is!
A hétvégén Ritánál is voltam, aki kivasalta a hajam! Olyan furcsa volt, hogy egyenes volt, nagyon jó érzés volt!
És majdnem elfelejtettem: pénteken megnéztük a moziban a Halálos iramban 6-ot! Ugyan nem láttam a 3-4-5. részeket, mert nem is az én stílusom ezek a típusú filmek, de ez annyira jó volt, hogy egy percig sem untam, pedig 22:45-kor kezdődött a vetítés! gondolhatjátok... :)az új szempilláim és én (haha.)

babapiskótás - vanília- és puncspudingos - mazsolás hideg süti

tényleg életem legfinomabb és leggyönyörűbb palacsintái lettek
(remélem, nem felülmúlhatatlanok)

ez pedig egy paradicsomos-borsós-brokkolis-sonkás-tejfölös-mozzarellás, sütőben sült ebéd

azt mondták, azért jó, ha ki van vasalva a hajam, mert nincs akkora fejem...

hagymás-sonkás-paradicsomos-sajtos-tojásos muffin
soha nem csináltam még nemédes muffint, de egy vacsorára igazán jó volt!

és most a 90000 mellé jöjjenek azok a dalok, amiket mostanság hallgatok. Ezeknek a daloknak az eredeti változatát is nagyon szeretem, de mivel azt nagyon sokan ismerik, ezért bemutatom azokat, amik esélyesek, ha megunom az eredetiket - esténként;) :

Irie Maffia - Zene Zeng

Don't You Worry Child (Vintage 'Great Gatsby' Style Swedish House Mafia Cover)

Thrift Shop - Acoustic - Madilyn Bailey - (Macklemore and Ryan Lewis Cover)

"Can't Hold Us" - Macklemore & Ryan Lewis (Max Schneider & Kurt Schneider Cover)

Nincsenek megjegyzések: