2013. április 14., vasárnap

A legjobb szakest

Mint már említettem, szakhetünk volt, ami egyszerűen fantasztikus volt. De az "i"-re a pontot a csütörtöki szakest tette fel. Nem mesélem el a történteket, mert talán nem is tudnám megfelelően rekonstruálni, ám ami biztos, hogy nem emlékszem, hogy bármikor is ennyire jól szórakoztam volna. A legjobb pécsi barátaimmal voltam, az egész szakon mindenki nagyon menő, nagyon jófej volt, a hangulat a plafonon, úgyhogy hiba egy szál sem volt!

Csak kevés, de annál jobb képe(ke)t mutatok Nektek, örülök, hogy ennnnyire király barátaim vannak!:) Lehet, hogy a képek nem is publikusak, de mégiscsak mi vagyunk rajta ;)


4-kor mentünk haza, nekem meg 5 után nem sokkal már indult is a buszom, mivel pénteken reggelre már itthon is kellett lennem, úgyhogy gyorsan letusoltam, összepakoltam és indultam is haza. Itthon rengeteg mindent csináltam (ismét), még úgy 30 óra nemalvás után vezettem 40 km-t, edzésre is bementem, aztán úgy 40 óra fentlét után le is feküdtem... Másnap szintén elég sok dolgot találtam ki magamnak, focitornán is voltunk, fotóztam is a faluban és ahogy láttátok, Evelint és Ádámot is lencsevégre kaptam. Sütit is csináltam (még pénteken: kekszes-kétpudingosat), majd virslis croissant-t sütöttem, hogy ma el tudjam vinni az útra, ugyanis Győrbe utaztam. Tartsátok velem a lépést!

virlis-hagymás-mustáros croissant

1 megjegyzés:

Judy írta...

szimplán: ♥
és vonzás: amikor olvastam a posztot, virslit ettem! :D