2013. március 29., péntek

Tavaszváró inspirációk

Egy fantasztikus hetet tudhatok magam mögött, nem is tudom, mikor sikerült ennyire jól minden! Kedden interjút készített velem az Univ Tv a sporttal kapcsolatban, bejöttek edzésre is, és szerencsére nemcsak engem, hanem a csapatot is felvették. Ők meg mindannyian nagyon jófejek voltak, egyáltalán nem akadtak ki, hogy 40 percen keresztül két kamera és egy riporter szaladgál a pályán körülöttünk.:) Szerdán volt a hét legjobb napja, hiszen Dunaújvárosba utaztam, ami mindig feldob. Most is így történt, sőt! Annyi-annyi hihetetlen embert ismerek ott, hogy máshogy nem is történhetett volna, kívánom, hogy mindenki érezze ilyen jól magát, mint én!
Tegnap két edzésünk volt, de nem akármilyen ám! Délelőtt a csapattal tollasozni mentünk a Multi Alarm Tollaslabda Centrumba. Te jó ég, hogy mennyire eszméletlen az a hely! Bementünk és teljesen elállt a lélegzetünk. 9 pálya, pályánként 3 képernyővel, sok tollasos, edzők, valódi lúdtollból készült labdák miegymás. Először nagy vonalakban bemutatták a sportágat, majd mi is mehettünk játszani. Ugyan az elején azt hittem, hogy én vagyok a legbénább, a végére már igazán belejöttem, ráadásul mindenki annyira élvezte, hogy valami újat csinálunk, hogy senki nem azzal foglalkozott, hogy most jaj, elveszítettünk egy pontot, hanem hogy mennyire jó, hogy itt vagyunk!
Ezután rögtön rohantam is vissza az egyetemre, ahonnan így is késtem úgy fél órát, de szerencsére a lényeges dolgokat hallottam. És már egyébként is mindenki megszokta, hogy valahova állandóan rohanok.
Ma pedig még elmegyek edzeni és ha minden igaz, videózok a holnapi meccshez. Amit alig várok, mert többen is megígérték, hogy eljönnek és megnézik:)
Ééééés kiderült, hogy már szombaton este haza tudok menni, nem vasárnap délelőtt kell utazgatnom!

tényleg szükségem van egy ilyen nadrágra! lehet kapni valahol?:)húsvétra;)
szeretnék ilyen tavaszi sorozatot! tényleg!


Nincsenek megjegyzések: