2013. március 2., szombat

Tavasz!

Hellóhelló, beköszöntött a hétvége, ezzel párhuzamosan pedig a TAVASZ! Ma reggel gyönyörű napsütésre ébredtem, az embernek sokkal jobban kezdődik így a napja, mint máskor. Úgyhogy gyorsan nekiálltunk mosni, takarítani, pakolgatni stb., mindjárt indulok ebédet főzni.
Tegnap edzés után elmentem "nagybevásárolni", gondoltam, sosem árt egy kis zöldég-gyümölcs stb. utánpótlás. Ha valaki azt mondja, hogy egy emberre nehéz sok dolgot kevés pénzből bevásárolni, az valószínűleg valamit rosszul csinál, mert én rengeteg értelmes, hasznos dolgot vettem, és teljesen jól kijöttem belőle.
Megcsináltam az első előtte-közben képet a "fogyókúrám" első hónapja után és annyira durva! Fantasztikus, nem is látom magamon, hogy akkora lenne a változás, de a képeken hihetetlenül kijön a különbség, úgyhogy nagyon örülök! Remélem, hogy a tendencia folytatódik:)
Egyébként a www.kaloriabazis.hu oldalon nagyon hasznos dolgokat lehet találniuk a súlyvesztőknek, érdemes benézni és számolgatni, hogy mit érdemes és mit nem érdemes csinálni a kitűzött ideig/célig.
Úgyhogy minden szép, tavaszi, csicsergős - egészségre fel, tavaszra fel!

még február vége
!
még a hét elején ettünk Judyval egy laktózmentes, kolbászos krumplilevest a Souperben!

mai reggeli ON:)

Nincsenek megjegyzések: