2013. február 17., vasárnap

Végre!

Nincs is annál jobb érzés, mikor a kemény munkának végre beérik a gyümölcse, ugye? Na meg annál, ha egy olyan társaságban "dolgozol", ahol jól érzed magad, összetartó egyként működtök. S mikor mindez együtt valósul meg, na, akkor ugrik ki az ember a bőréből. Így voltam ezzel tegnap én is.
Egész héten megpróbáltam mindig jobban és többet edzeni, mindig csináltam plusz gyakorlatokat, hogy a hétvégi meccsen végre fel tudjak pörögni, s ez látható módon bejött! Bár lehet, hogy azért volt, mert sok idő után megettem egy szelet csokit, vagy mert éppen olyan zenét hallgattam délelőtt, vagy mert nem kellett sietnem a buszra, vagy csak mert babonás vagyok, de a lényeg, hogy sikerült!
Ugyanis PTE-PEAC - Tököl: 34-20 :)
Hihetetlen, hogy az ősszel 15-tel kaptunk ki tőlük, most meg ennyivel nyertünk, VÉgRe! Remélem, hogy ezután mindenki így fog játszani, ahogy tette ezt tegnap: vÉGre jó volt a védekezésünk, vÉgRe megértük, hogy bejöttek a lövéseink és még a kiállítások alatt sem volt igazi hullámvölgyünk. Pörgött a csapat, VÉGRE!
Ráadásul a junior is nyert 33-27-re, úgyhogy este néhányan beültünk a Csinosba, és megittunk néhány ki-ezt-ki-azt. Én eddig csak a külső terasz részén ültem, amit nagyon bírtam, de most a dohányosok miatt inkább bementünk: hát nagyon jó a hely! És totál tele volt, de vonzás törvénye, hogy mikor éppen bementünk állt fel egy társaság egy asztaltól, úgyhogy egy pulpituson ültünk. Jó volt:)
Most megyek, ma már takarítottam, de csinálnom kéne még valami hasznos dolgot a társadalom számára. Majd jelentkezem!
VÉGrE

forrás: Csinos Presszó - facebook
2 megjegyzés:

Judy írta...

jaj, ez a csinos tényleg nagyon jó hely belülről! ide egyszer közösen is el KELL mennünk!
btw, ügyesek vagytok, várható volt a jó eredmény, elVÉGRE sokat tettetek érte. ;)

Dana Hart írta...

Mehetünk, mondjuk csütörtökön, ha bent vagyunk/tok!
köszönjük szépen, a családainknak, barátainknak, támogatóinknak, akik mellettünk állnak jóban-rosszban, még ha diétázik is az ember lánya:)