2013. február 11., hétfő

MotivatiON

Sziasztok!
A hétvégén otthon voltam, sőt, már egy ideje haza tudtam járni minden hétvégén, nagyon bírom!:) Bár ezek után nem tudom, hogy lesz, de most még nem is kéne előre terveznem talán.
Ami velem történt: vasárnap Budaörs ellen játszottunk, sajnos nagyon kikaptunk, talán jobb is, ha nem mesélek róla. De öröm az ürömben, hogy nagyon bírom a kis csapattársaim:)
Egyébként a diétámmal/fogyókúrámmal egészen jól állok! A mérleg szerint kb. 3 kilót fogytam az utolsó mérlegelés óta, ami azért igazán nagy motiváció, hogy érdemes megcsinálnom a heti 12 edzést és még egészségesebb életmódra váltanom. Rengeteg motiváló képet nézek és történetet olvasok olyanokról, akiknek tényleg sikerült elérniük az álomsúlyukat (vagy álomkönnyűségüket) és még nem is értem, hogy mennyit dolgoztak ők ezért, de én tényleg példaként tekintek rájuk!
Ma zellerkrém és tárkonyos-almás csirkelevest ettem, megvan a holnapi leves-lista is, úgyhogy majd válogatok:) Egyébként biztosan csak bemesélem magamnak, de amióta főként leveseket eszem, sokkal kellemesebben érzem magam.
Hozok néhány képet, főleg motivációsat - úgy döntöttem, többször jövök hasonlókkal, hiszen így nekem is fel van adva a lecke, hogy minél több hasonló történetet keressek.

Hoşca kalın! (Tanulok törökül, tán még nem is meséltem!)
helló, ez még nem a motiváció, ez csak én vagyok :)


 reggeli by Dana

a budaörsi gyönyörű csarnok és uszoda


;)

Nincsenek megjegyzések: