2013. február 5., kedd

Kanál és fogyókúra

Sziasztok!
Tegnap elkezdődött az egyetemen is a tavaszi szemeszter. Nem hittem, hogy ennyire várom! Lehet, hogy igazán nem is vártam, csak már hiányzott a társaság. Viszont a hétfői nap annyira fantasztikusan telt, hogy eszméletlen, valahogy minden sikerült, a Nap is sütött, jobb nem is lehetett volna. A héten még nemigen tartják végig az órákat, így előbb szabadulunk, ami van, hogy jó, bár van, hogy szívesen maradnánk még.
A diétám/fogyókúrám/életmódváltásom még mindig a nagy lendületi szakaszban van, nagyon odafigyelek arra, hogy mit is eszem  - ezért ebédidőben a Kanál nevű helyet látogatom meg, amit már megemlítettem a blogban korábban. Csütörtökön nyílt, de már egy egész pohárkollekcióm van a koleszban: eperkrém, szederkrém, brokkolikrém és tárkonyos csirkeragu levest is ettem már, mindegyik a várakozásokon felül teljesített, úgyhogy nagyon bírom a helyet!
Ha van időtök és kedvetek, nézzétek meg a facebook oldalukon a napi ajánlataikat, érdemes, nehéz választani:) A következő képen pedig egy, még a hétvégén készített saláta előkészületét láthatjátok. Sehol egy kenyérlángos vagy palacsinta :( de azért feltalálom ám magam

Holnap edzőmeccset játszunk Mohács ellen, remélem, jó formában lesz a csapatunk!

Nincsenek megjegyzések: