2013. január 8., kedd

Dana, a felfedező

Hellóhelló, visszaértem Pécsre, ezt a pár napot itt töltöm. Egy csomó jó programot terveztem beiktatni, kíváncsi vagyok, hogy mennyi sikerül belőle - mindenféle nézelődés, fotózgatás, új helyek felfedezése (btw, ezt a helyet látogatom meg holnap: Motyó - Pécs) meg miegymás. Nagyon sok helyet néztem ki az elműlt pár napban, ahol még nem jártam, de kihagyhatatlannak érzem, úgyhogy remélhetőleg ez a néhány sulimentes, de pécsi hét éppen elegendő lesz hozzá. Persze még bemegyek vizsgázni egyet, na meg bekapcsolódok az edzésekbe is, úgyhogy leszűkítettem az időkeretem kicsit. Ha minden igaz, holnap-holnapután nagyon-nagyon jó dolgokat kapok kézhez, amikről hozok majd fotókat! Már egy hónapja várom, hogy megérkezzenek, úgyhogy remélem, tényleg örülni fogok nekik!:)
Most csak néhány "béna" képpel jövök, amiket telefonnal csináltam, mert inkább kikapcsolódtam mostanság, mégpedig fényképezőgép nélkül - jó, lazsáltam:D.

ez a gyűrűm miatt van, tényleg

úgy loptam őket. úgy 11 évembe telt:)Egyébként igazán jöhetnék már filmajánlókkal is, ti nem gondoljátok így? Van néhány mostanság nézett a tarsolyomban.
Addig is üdv,


Dana Hart

1 megjegyzés:

Vera írta...

de, en gondolom! jojjenek a filmek, jo kritikusan! :-)
u.i.:bocs, de nincs ekezetem

Vera