2012. december 28., péntek

Kiskarácsony, nagykarácsony

Már vagy egy hete hazaérkeztem a kéthónapos távollét után, a karácsonyt itthon töltöm/töltöttem. Két hónapig edzéseken plusz hasizom-erősítő gyakorlatokat végeztünk páran, hogy karácsonykor bűntudat nélkül ehessünk töltött káposztát, ami sikerült is!
Nagyon sok nagyon szép, jó és hasznos ajándékot kaptam, amiket sajna még nem fotóztam le, de hát ami késik, nem múlik. De elárulom, hogy az egyik ajándék a 2013-as Coelho-naptár volt! :)
Karácsonyig igazán jól bírtam a számítógép-nélküliséget, ugyanis volt, hogy 3 napig be sem kapcsoltam - főképp ezért nem is jelentkeztem, na meg azért mert 31-ig még két beadandó vár rám, amikkel még igazán dolgom van.
De ma megérkezett a Rukkarácsonyi ajándékom is! Ez a Rukkola nevű könyvcserélős oldal karácsonyi "akciójának" fedőneve volt, ugyanis rengetegen ajándékoztuk meg egymást karácsony alkalmával könyvekkel és egyéb csekélységekkel. Az én ajándékom már láthattátok, a XXX című film (Vin Diesellel) könyv-változatát küldtem el két s.k. könyvjelző kíséretében. De amit én kaptam, az egyszerűen hiperszuperfantasztikus! Fent volt a listámon többek közt Márai Sándor Füves könyve is - hát ezt kaptam meg, ráadásul a legújabb, 2012-es kiadásban, sok aranyos ajándék és egy kedves levél mellett!

ezt a képet ugyan nem én fotóztam (az interneten találtam), de éppen ez a két gyönyörű naptár van meg nekem is!
Karácsonykor nagy sütés-főzés (részemről azért főképp evés - a két hónap otthontalanság hatása) volt, remélem, Nálatok is volt mindenféle finom falat!:)
Az ajándékok is bejöttek a családnak. Többé-kevésbé. Ugyanis vettünk egy új fritőzt a régi helyett/mellé, amit tegnap kipróbáltuk és hát... majdnem felgyulladt a konyhánk, ugyanis kiégett az alja, ami meggyújtotta a munkalapot és így tovább. Úgyhogy csere/biztosító/újra keresés. :) Azért kicsit vicces is volt amellett, hogy veszélyes.

Sail - Awolnation

ezek pedig mi vagyunk a nagy fa előtt (mert minden évben kell karácsonyfás kép...)
Remélhetőleg hamarosan jelentkezem!
Üdv mindenkinek,
Dana Hart

Nincsenek megjegyzések: