2012. november 24., szombat

Te jó ég, The Voice!

Ha ismertek, tudjátok, hogy mekkora tehetségkutató-fanatikus vagyok. Alig várom, hogy a világban bárhol elkezdjenek egy újat, azonnal rákattanok és megnézem, lehetőleg az összes énekest. Idén Magyarországon két nagy műsor határozza meg az új tehetségek felkutatásának mókuskerekét: az egyik az idén talán joggal gyengének ítélt X-faktor, a másik pedig az újonnan Magyarországra érkező The Voice. Előbbiről talán csak annyit, hogy eddig nagy rajongója voltam mindegyik szériának, de az idei élő show-k valahogy nagyon gyengére sikeredtek - Oláh Gergő produkcióit kivéve.
De a másik műsor! Imádom. Annyira hihetetlen, hogy az országnak még mindig vannak olyan énekesei, akik eddig nem jutottak olyan lehetőségekhez, mint amilyen itt előttük áll. Már a "vak meghallgatások" is jók voltak, megtalálhattuk a kedvenceinket, determinálva volt, hogy igazi vetélytársra lelt a konkurens csatorna. Viszont a tegnapi párbajok után már kétség sem fér a minőségi fölényhez. Féltem, hogy talán a hazai produkciók nem fogják megütni az angol és amerikai műsorokban látott párbajok színvonalát, de az első alkalommal el kellett hessegetnem ezt a gondolatot, hiszen itt szó sem volt arról, hogy nem állnák meg a helyüket az énekesek. Ezek a párbajok messze nem azok a párbajok, amiket a kiesőjelölt-kevés szavazatot kapott fellépők csinálnak, ez igazi életharc!
Aki esetleg nem tudja, miről is beszélek, bizonyítékként álljanak itt azok a videók, amik a tegnapi adásból lettek kivágva. Aki esetleg nem nézne ilyen jellegű műsorokat, kérem, ez esetben tegyen egy kivételt!

Veres Mónika és Fehér Adrienn PÁRBAJ - The Voice Hungary - 2012.11.16. (Think)


Pál Dénes és Agárdi Szilvia - PÁRBAJ - The Voice Hungary - 2012.11.16. (Where the ...)

 

Bokor Marianna és Karai Anna - PÁRBAJ - The Voice Hungary - 2012.11.16. (Sober)

Solt Klaudia és Nguyen Anh Quan PÁRBAJ - The Voice Hungary - 2012.11.16. (I Follow Rivers)

 Dana Hart

Nincsenek megjegyzések: