2012. november 11., vasárnap

Meccsek, tanulás, The Voice

Sziasztok, jelentkezem!
Szombaton itthoni meccsünk volt, a Győr ellen játszottunk. Tudom, nem szabad ilyet mondani, de nem fűztünk sok reményt a győzelemhez, hiszen ők - mondhatni - egy másik kategóriába tartoznak. Ezzel arányosan a félidőben nyolc gól volt a különbség. A második félidőben viszont valami történt, az 56. percben pedig csak 2 volt a különbség a javukra. Végül öt góllal kaptunk ki, de az eredmény azt mutatja, hogy tisztességesen helyt álltunk - visszatérő és új játékosainkkal. Ügyesek voltak!
(Számomra) furcsa mód általában van, aki fotóz meccsek közben, a képeket pedig megosztják a csapattal, így mi megnézhetjük, milyen bénán is nézünk ki ilyenkor :)
Néhány ilyen képet mutatok most Nektek (szerintem ne nevessetek, nem ajánlom;)):


A hétvége többi részében belevetettem magam a tanulásba. Főként Arany János lírájával foglalkoztam, a magyarsággal kapcsolatos fogalmakat gyűjtöttem - eddig 3 évvel végeztem, több, mint 200 szövegrészletet kellett kiemelnem. A többi 30 évvel még nem tudom, mit csinálok... :/
Holnap szakestünk lesz, alig várom! Bár megint reggeltől másnap reggelig leszek az egyetemen úgy, hogy kedden 3 referátumot tartok, de remélem, hogy megéri!
Egyébként a napokban döbbentem rá, hogy ha minden igaz, 6 hétig nem megyek haza - legközelebb karácsony előtt néhány nappal utazhatok (bár amilyen spontán vagyok mostanság...).
 Ha ráértek, sétáljatok a még egészen jó őszi időben, élvezzétek!:)

A magyar Voice-hoz képest néhány héttel jár előrébb az amerikai műsor, ahol fantasztikus hangok vannak, hallgassatok bele a youtube-on! Én most az amerikai The Voice döntőjéből mutatok Nektek egy felvételt, hallgassátok végig, I love it!!!


Ui.: Mostanság nagyon sok forrócsokit (így egyben) főzök. Eddig 3x csináltam Milkából, ezek közül pedig 2x nyertem egy újabb táblát! Ez fantasztikus, csokival nem viccelünk! Holnap be is váltom őket:)
Dana Hart

Nincsenek megjegyzések: