2012. október 25., csütörtök

Pretty Little Liars S3E13 - Csinos kis hazugságok 3. évad 13. rész (This is a Dark Ride)

Elmondható, hogy ez egy igazán különleges és hátborzongató Halloween-i különkiadás volt. Már fent is van a magyar felirat több helyen, úgyhogy nézzétek meg! A lányok továbbra sem nyugodhatnak meg, sőt, a lehetséges "A"-k száma növekszik, a mostani részben pedig legalább egy halottat is látunk...SPOILER:
Ebben a részben a lányok megpróbálják elfelejteni az előzőkben történteket (gondolok itt a Nate-tel kapcsolatos hátborzongató történetre), s filmekből és könyvekből ismert karakterek álarca mögé bújnak. Az idei jelmezek, ha mondhatjuk, még szebbek és jobbak, mint a tavalyi különkiadásban voltak, de talán nem is ez a lényeg. Az összes szereplő a Rosewood Szellemvonaton utazik, ez az epizód helyszíne, vendégszereplő Adam Lambert.
A lányokkal együtt felszállt a vonatra titokban Caleb és Garett is. Utóbbi megkeresi Spencert és elmeséli neki, hogy mi is történhetett Alison halálának estéjén. Mikor Spencer otthagyja őt, hogy megkeresse Ariát, kiderül, hogy a lányt valaki elrabolta. Aria egy dobozban ébred megkötözve, mint később kiderül, az előbb említett Garett holttestével van összezárva, s ha ez még nem lenne elég, két tag megpróbálja a dobozt ledobni a vonatról.
Mona egy ideje ki-be járkál az elmegyógyintézetből, ez most sincs másképp, viszont nem tudjuk róla igazán, hogy ott volt-e vagy éppen ki is volt ő.
Noel Kahn mindenkit idegesít, Toby a rész végén nekilöki a jéggel és italokkal teli hűtőasztalnak, amelyik összetörik, a jég mélyén pedig egy hullazsák lapul...

Dana Hart

Nincsenek megjegyzések: