2012. október 23., kedd

Egy "Kiss" interjú

Ha nem lőttem volna le félig a címmel a +poént+, akkor azt mondtam volna, hogy nem hiszitek el, kivel interjúztam múlt hétvégén! De így már akár ki is találhattátok. A Showder Klub egyik legismertebb arcával (sőt, egész lényével), Kiss Ádámmal!
Dumaszínház volt Sárbogárdon, ahol Lórán Barnabás (ha így jobban ismeritek: Trabarna) és Szupkai Viktor (ha így jobban ismeritek: Szupkai Viktor) mellett Kiss Ádám (ha így jobban ismeritek, akkor a reciproka [bocs, abszolút-értéke]: Nagy Éva) volt a fellépő. Gondoltam, nem volna rossz megörökíteni, hogy ők itt vannak, s mivel a fellépések alatt sem kép- sem hangfelvétel nem készíthető, így ezt egy interjú segítségével megtehetjük. Így hát írtam egy "Kiss" levelet, amit mindenhova elküldtem, de végül mégiscsak a facebookon keresztül sikerült leszervezni az egészet (ki gondolta volna?).
Az interjú tartamát most nem írnám le, mivel idézni úgysem tudnék, enélkül pedig nem gondolom, hogy átadható volna mindaz, ami a beszélgetésben található. VISZONT: mindenképpen megemlítem, hogy nagyon jófej (igen, egyben) és segítőkész volt Ádám amellett, hogy már biztosan ezer interjút adott, ráadásul a mindennapos fellépések alatt az egész országot beutazzák, naponta több száz kilométeres távokat tesznek meg, hogy egyik helyről a másikra eljussanak.
Az interjú után úgy ültem be az előadásra, hogy én aztán nem fogok nevetni, kibírom (nem is értem, miért gondoltam ezt). Az első néhány poénig még működött, sőt, mondhatjuk, hogy a szünetig annyira nem is fogtam a hasam a nevetéstől, annak ellenére, hogy tényleg nagyon jók voltak - a hiba az ön készülékében van.
A második felvonásban viszont a második sorba ütem le, ahonnan nemcsak jól hallottam, de jobban is láttam, mint a hátsó sorok egyikében. Na ott már sírtam. A nevetéstől. FANTASZTIKUSak voltak, komolyan!
Az előre ígért két óra helyett 3 órásra nyúlott előadás alatt az egész nézőtér dülöngélt a nevetéstől, szerintem mindenkinek szereztek egy jó estét.
Köszönjük, fiúk!


Ui: Ádámmal nemrég forgattak egy kisfilmet, amelyet itt láthattok:
Dumatúra
 Rendőri ellenőrzés
 
Elhiszem, hogy ismeritek, de akkor tanuljátok meg kívülről!
Dana Hart

2 megjegyzés:

Judy írta...

Szuper!!!! :)

Dana Hart írta...

köszi, az volt:)