2012. október 17., szerda

Beszámolok

Húha, jól lemaradtam! A koleszban nem igazán működik a wifi, úgyhogy nem is tudtam megírni egy normális bejegyzést sem. Egyébként ez a hét a referátumoknak volt fenntartva, ugyanis neki kellett feküdnöm, hogy elfogadható dolgokat alkossak - egyébként igazán meg vagyok elégedve magammal. A héten Improvokálra is sikerült eljutnunk a sok tanulás mellett, ami igazán szórakoztató volt, kicsit ki is kapcsolódtunk a tanulás mellett.
Sajnálom, hogy az "Előzetesek" után nem jöttem a beszámolókkal, de igazából most sem nagyon fogok, ugyanis már nem mind aktuális. Azon a héten ünnepeltük a születésnapom, ami indokolja a képet a "Cecei tálról". Az első kép pedig a napi fotózásra akar rámutatni. Azon a szombaton rengeteget autóztam, fotóztam, mentem ide-oda. Reggel felvittem anyukámat Sárbogárdra, onnan azonnal a sáregresi szüretire, majd Simontornyára és Kisszékelybe (amiről már olvashattatok két bejegyzéssel lejjebb, Zsófi fotózása kapcsán), onnan rohantam haza, majd pedig Sárbogárdra mentem a kézilabdás fiúk meccsére (ahol életemben először voltam táblahajtogató).
Az árvácskák pedig arról tanúskodnak, hogy a Cecéért Közhasznú Egyesület az idei évben is beültette a művelődési ház és a polgármesteri hivatal környékét.
A hétvégén 2 góllal kikaptunk Szentendrétől - nyerhető meccs volt, ezért kicsit szomorú voltam. Majd máskor.
Szombaton még a vajtai szüreti felvonuláson is voltunk, ahol sajnos nem tudtam képeket csinálni, mert Pécsen hagytam a memóriakártyám - de ez nem jelenti azt, hogy nem volt jó :)
Ha már a beszámolásnál tartunk, akkor az egyetemet még mindig imádom, Pécset szintúgy, rengeteget tanulok, tapasztalok, megismerek és csodálatos emberek vesznek körül:) Jobb helyen nem is lehetnék.

Jövök néhány random képpel - Nürnbergből jelentkezem:Danics Dóra - X faktor, Mentorok háza

Dana Hart

2 megjegyzés:

Judy írta...

juhú, végre poszt!!! azért ennek is örömködtem, még ha kurta is lett. :)

Dana Hart írta...

Te jóóó ég! Hát a legfontosabbat kihagytam (sőt, el is felejtettem)!!!!
Ha nem írsz...