2012. szeptember 14., péntek

Egyetemi hetek

Sziasztok, tudom, hogy nem jelentkeztem mostanság sokat, bocsi is ezért, de komolyan, még számítógép közelében sem voltam. Van, hogy reggel nyolctól este nyolcig órám van, ha meg nincs, akkor fél 7-ig edzünk, úgyhogy talán érthető, hogy miért nincs se kedvem, se időm leülni még az asztalhoz esténként. :)
Ezért lehet, hogy kicsit le kell szorítkoznom a heti 1-2-3 bejegyzésre (ahogyan ezt már nyár óta is láthattátok), de mindenképp beszámolok a fontos dolgokról.
Egyébként a helyzet: (még mindig) imádom Pécset, az egyetemet, a barátaimat, a koleszt, nagyon bírom a csapattársaim is; rengeteg lehetősége van egy fiatalnak, ha nyitott a világra (főleg egy ilyen király városban).
Most fejezem be a regensburgi beszámolóm, ééééés vasárnap...... interjúzom a Csík Zenekarral! Yeeeee
 Ma néhány csoporttársammal elmegyünk a(z) A Hard Days Night filmvetítésre, ugyanis egész Pécs a Beatlest ünnepli, filmvetítések, kiállítások, utcazene, meg amit akartok! Ez az én helyem :D
Tehát, ha jó idő lesz (bár nem hiszem), akkor szabadtéri mozi lesz!
Hétfőn pedig az Art of John Lennon kiállításra megyünk, ahol J.L. rajzait és alkotásait nézzük meg - és persze az ikonikus szemüveget!!! Alig várom!
Ugyancsak hétfőn a már egyszer említett Pezsgő-Tánc-Emlékek táncshow-t nézzünk meg a Kodály Központban Bereczki Zoltán közreműködésével. Élménygyanús szeptember.

Ha már regensburgi élménybeszámoló:Az egyetemi napokról pedig csak ennyi képem van (egyelőre) - Judy jóvoltából :D
a nap legfontosabb része: az ebéd!

MR2 Akusztik Csík zenekar - Sehol se talállak feat. Kiss Tibor (Quimby)

 Dana Hart

2 megjegyzés:

Judy írta...

bocs, ha meglátom az ebédlős képet, még mindig röhögőgörcsöt kapok. :D :D :D
aztán beszámolót ám a mai Beatles-estről! meg jó szórakozást!

Dana Hart írta...

hidd el, én is. Pedig nyilvánvalóan ez életem képe - mi más??
Beatles: gyertek holnap!!!