2012. szeptember 18., kedd

Aba Napok - Csík Zenekar koncert és interjú

Mintha kicsit el volnék maradva néhány beszámolóval...
Most sem tudom bő lére ereszteni a dolgot, mert mennem kell olvasni, pakolni, pályázatot összeállítani, beszámolót írni stb. De a lényeg a lényeg (címszavakban talán):

Vasárnap: hát a vasárnap valami hihetetlen volt. Több szempontból is, ráadásul elég ambivalensen.
Először is készültem a Csík Zenekar interjúra Abán. Kerestem a telefonjaim, de nem találtuk, gondoltam, bent hagytam az autóban, de ott sem voltak. Miután többen próbálkoztunk, néhány perc múlva ki is volt kapcsolva mindkettő, úgyhogy azóta eléggé nem vagyok elérhető... Ma feljelentést tettem és utánanéztem, hogy ha szerencsém van, akkor akár 10 méteres sugarú körben is be tudják mérni a telefonokat, úgyhogy én, mint örök optimista nagyon reménykedek a legjobbakban.
Nem is értem, de nem voltam különösebben ideges, mindig másra koncentráltam - főképp a Csík-interjúra!
Szabó Attilával és Majorosi Mariannával beszélgettem főként a feldolgozásokról és a magyar népzene közvetítéséről, de természetesen pár konkrét kérdés is felmerült. Alkalomadtán bővítem a beszámolót, de most inkább képeket mutatok. Egyébként nagyjából a "mosolyomért" (na meg természetesen a menedzserrel való egyeztetés miatt) kaptam egy rendezői kártyát, amivel akárhova mehettem, így a kordon előtt fotóztam!
A koncert nagyon jó volt, ők tényleg nagyon profik, rengeteg ember jött el, mindenki élvezhette, korosztálytól függetlenül!
Ezután tűzijáték volt, valamint tűztánc, ami az estének egy tökéletes zárása volt - furcsa és érdekes élmény - pozitív értelemben!Dana Hart

Nincsenek megjegyzések: