2012. július 26., csütörtök

Pretty Little Liars S3E07 - Csinos kis hazugságok 3. évad 7. rész (Crazy)

Mindenképp nézzétek meg ezt a részt! Nagyon ijesztő volt! Minden lánnyal történik valami, amivel áthágják a szabályokat, a rendőrség pedig már nagyon ki van élezve rájuk.
Az előkerülő új bizonyíték miatt Hanna nem tud megnyugodni, Aria meglátogatja Monát, Spencer ismét fedez Jasonnek, Emily pedig póbálja Nathant távol tartani Jennától. Két új szereplővel tér vissza ez a rész.

SPOILER:
Hanna találkozik Ali apjával, aki időközben visszatér a városba. Kiderül, hogy Ali szülei utálják Hannát, mert miután Alison eltűnt, Hanna (azt hitte, hogy) látta őt élve, ezért felhívta a szülőket, de rá pár napra megtalálták a lány holttestét. Hanna és Aria meglátogatják Moát az elmegyógyintézetben, hogy válaszokat kapjanak, de Mona megszökik, miközben Hanna a múltjáról mesél Ariának. Egy kódot kapnak, amely Maya website-jára irányítja őket.
Spencer hazafelé tart kocsival, mikor Jason részegen karambolozik előtte. A lány otthagyja a saját kocsiját, hogy hazavigye Jasont, de a rendőrség cserbenhagyásos bűncselekmény miatt felkeresi a kocsiját otthagyó Spencert, akit Toby ment ki, akinek már elege van a lányok folyamatos titkaiból.
Emily próbálja távol tartani Nathant Jennától, de nem sikerül, egészen addig, míg fel nem tűnik az új szereplő, CeCe, aki a lányok szerint nagyon hasonlít Alire. Nemcsak külsőleg, hanem a hangja és a viselkedése is. Önálló akcióba kezd Jenna távol tartására.


Dana Hart

Nincsenek megjegyzések: