2012. július 25., szerda

Pretty Little Liars S3E06 - Csinos kis hazugságok 3. évad 6. rész (The Remains of the 'A')

Nagyon érdekes résznek néz elébe az, aki megnézi a 6. részt, ugyanis nagyon sok új információ kerül nyilvánosságra. Hanna megpróbálja becserkészni 'A'-t, amiben a többi lány is segédkezni próbál, de végül egyedül marad. Aria meglepő dolgot talál Ezránál, ami miatt egy időre megrendül a bizalma. Visszatér a vászonra Spencer apja, aki  a folyamatos információszolgáltatás "mestere" lesz. Jason és Spencer összefognak, hogy még többet tudjanak meg a gyilkosságról, közben Emily is új részleteket idéz fel Ali sírjának kiásásának éjjeléből...

SPOILER:
Az előző részben Garett anyja kórházba került - a karszalagja alatt Spencer egy papírt talál, amelyen az áll, hogy a titok April Rose-nál van. Nem tudja mire vélni, ezért Jasonhöz fordul. Végül kiderítik, hogy az April Rose nem egy személy, hanem egy hely, egy régiségkereskedő boltja, ahol - az eddig ismeretlen körülmények között odakerült - Ali bokaláncát találják meg, melyet azonnal leadnak a rendőrségnek. A láncon vérnyomok vannak: Ali és egy idegen személy vérét találják rajta, ezért Garettet kiengedik a börtönből.
Hanna megpróbálja a templomba csalni 'A'-t, de terve sikertelen lesz, ugyanis Wildennek adják le a papírfecnit, melyet 'A'-nek szánt Hanna a kórházban - tehát Wilden megy el a találkára. Közben Ashley (Hanna anyja) rájön, hogy egy lelkipásztorral randizik.
Emily rájön, hogy hol mulatott "azon az estén", s több kép is beugrik neki. Kiderül, hogy kivel iszogatott egy bárban akkor.
Aria egy halom pénzt talál Ezra zoknis fiókjában, amit nem tud mire vélni - Ezra (szerintem) gyenge magyarázattal áll elő.


 Dana Hart

Nincsenek megjegyzések: