2012. július 8., vasárnap

Halászbúcsú Rétimajorban

Szombaton rendezték a hagyományos Szent Péter-napi Halászbúcsút a Rétimajorban. Hatalmas volt a kánikula, valamint több programot is szervetek a környéken erre a napra, valószínűleg ezért is voltak kevesebben, mint az előző években. Reggel fél 9-től délután 6-ig ott voltam, viszont a bárkaszínpad programjaira csak 3 óra körül jutottam el, mivel strandkézilabda-kupát szerveztek a standon. A fiúk és a lányok csapatában is játszottam, úgyhogy a nap végére már jól elfáradtam, de nagyon bírtam! A melegben igaz, hogy elég jól leégtem (de már kezd bebarnulni!), de megérte, mert én lettem a legjobb kapus a lányoknál!
épp most virágzik a lótuszez még a csütörtöki edzés

Straub Dezső és a Black Horsea nap sztárvendége...

Vastag Tamás
Most pedig kipihenem az izomlázat:)
Dana Hart

2 megjegyzés:

Judy írta...

Anyuék is menni akartak, meg mi is, ha nem lett volna az esküvő - de végül lefújtuk. nem csodálom, hogy leégtél, dög meleg volt egész nap, éjszaka, meg még hajnalban is! dégiekkel nem találkoztál? fellépett Dávid Reni és Panyi János, a két énekesünk is. :)

Dana Hart írta...

Ne már! Dégen tényleg mindenki híres?! Sajnos nem hallottam őket, mert messze volt a pálya, de felírtam a nevüket jegyzetként a telefonomban és rájuk kerestem a youtube-on, mert mindenki azt mondta, hogy nagyon ügyesek voltak!
(Lefújtátok az esküvőt??? :))