2012. június 7., csütörtök

Vezetek!

Hellóka, mondtam már, hogy hazaköltöztem Pécsről? Pedig nem most volt, holnap lesz egy hete. :) Ez talán könnyebben ment, mint a gimis koleszos kiköltözések, mert elég volt kettőnknek csak hármat fordulnia, és még a kocsiba is befértünk :D De még mindig elmondhatom, hogy nem vagyok költözés-kompatibilis - igaz, most nem 18, csak 13 táskám volt, de nem bírom kevesebbe belesuvasztani. Ahhoz képest, hogy egyedül használom a cuccaimat, volt nálam 13 pár cipő, 6 törülköző, 6 tubus sampon, 7 pár kesztyű, 9 sál, világirodalmi lexikonok meg ilyesmi. Már tudom, mit éreznek a hangyák - vagy a mókusok:)

Természetesen még nem rendezkedtem be teljesen, de azt hiszem, nem is fogok, mert egy hét múlva megyek Németországba!:)
A legnagyobb információm viszont: vigyázzatok, mert rászabadultam az utakra és vészesen közeledek a jogsi felé! Ma volt a második napom, de már tegnap hazavezettem Szekszárdról Cecére, nem volt semmi! Szerencsére Szekszárdon már megszokták a tanulóvezetőket, úgyhogy fokozott figyelemmel kísérik, ha esetleg lefulladok egy kereszteződésben :/Persze itthon sem unatkozom, találok programokat. Tegnap este Ritával elmentünk teniszezni - hát mindkettőnkre ráfért már a mozgás.

a teniszezés közben még a nap is lement


Mióta itthon vagyok, majdnem minden nap turmixokat iszom (banán, eper, na meg vegyítve), igyatok ti is, tejjel, van. cukorral, így a nyárra nagyon jó!
Dana Hart


Nincsenek megjegyzések: