2012. június 26., kedd

Regensburg 4. nap

Aznap délelőtt nem volt programunk, úgyhogy pihentünk kicsit, valamint összeszedtük az eddig gyűjtött anyagokat. Azt hiszem, ezen a reggelen döntöttük el, hogy nevetésszámlálók leszünk: Dóri szerint  a kisgyerekek nevetnek a legtöbbet naponta, átlagosan 15x. Hát mi 8kor keltünk és 8:20-ra már behoztuk az átlagot, az egész napról nem is beszélve.
Délután elmentünk a Duna-partra megbeszélni, hogyan is állunk a témákkal, majd a grillezésre vártunk. DE: olyan eső lett, amilyet még nem láttam! Nem villámlott nagyon, de  szakadt, mintha dézsából öntötték volna - hihetetlen volt. A grillezés elmaradt, de szerencsére éppen a Wurstküche mellett voltunk, úgyhogy mindenki kapott két Bratwurstot savanyú káposztával zsemlében.
Negyed óra után meguntuk, hogy be vagyunk zárva, ezért úgy döntöttünk, hogy hazaszaladunk. Volt, aki esernyő és cipő nélkül rohant - nálunk mindkettő volt, de a cipőm úgy elázott, hogy másnapra is alig száradt ki.
Este pedig a csoporttal Activityztünk és a Ki vagyok én? játékot játszottuk (mikor a homlokodon van egy címke egy híres ember vagy karakter nevével, amit rajtad kívül mindenki lát, és neked ki kell találnod, hogy ki is vagy valójában). Volt Yoda, Tarzan, Einstein, Sanyi Pókember, de még a Mikulás is. Nagyon jó volt!:)Fotó: Judy

Fotó: Judy

Nincsenek megjegyzések: