2012. június 20., szerda

Regensburg 2. nap

 

Uni Regensburg
A Hostel bejárata

Már szerda van! Olyan gyorsan telnek a napok, hogy hihetetlen. Bár érezzük mert a rengeteg sétától estére olyan fáradtak vagyunk, hogy alig bírunk eljutni az ágyig... Viszont ha eljutunk, akkor meg nem igazán alszunk :)
Kedden köszöntőnk volt, ahol megbeszéltük a témákat, délután pedig "Stadtrallye" volt, ami egy játékos feladatokkal egybekötött városismereti verseny volt - másodikak lettünk! És este természetesen elmentünk egy sörkertbe spanyol-cseh meccset nézni. Ezek a sörkertek annyira fantasztikusak! Rengeteg ember és jó hangulat, majd mutatok képeket is!
Az egyetemet is megismertük, mivel minden egy helyen van, ezért olyan, mintha egy egész kis falu volna rengeteg fiatallal. Megkóstoltuk a német fagyikat is, amik tééényleg nagyon jók (malaga-banán fagyit ettem), és persze megint átmentünk a kőhdon, amiről már facebookon láthattatok képet, de majd töltök ide is ha kicsit több időnk lesz.
Most megyek is, mert hajókázunk a Walhallába, majd piknikezünk!

Dóm és a fagyi

kézműves Angry Birds


Alte Linde sörkert és Speczi

esti tűzzsonglőrök
Prinzess Café, Németország legelső kávézója
az Uni tava


a dóm

kőhíd és a Duna
 Dana Hart

3 megjegyzés:

Bala írta...

Most irigyellek, annyira utaznék már én is mindenfelé, de nem panaszkodhatok, mert nagyjából fél hónap és Görögország:)

Dana Hart írta...

húúúú, de nagyon jó neked is!!! Mennyi időre mész (és hova)?:)

Bala írta...

10 nap, beleszámítva az utazást is. Litochoro kisvárosa közelében szállunk meg, de a programok ekretében többek között elnézünk majd Thesszaloníkibe is.:)