2012. június 28., csütörtök

Pretty Little Liars S3E04 - Csinos kis hazugságok 3. évad 4. rész - Birds Of a Feather

"Az igazság néha fáj és ezt a Hazugoknak figyelembe kell vennünk, amikor fel akarnak fedni néhány titkot. Hanna és Caleb kapcsolata közé éket ver az, hogy a lány Monát látogatja. De olyan rossz lenne, ha Hanna elmondaná Calebnek, hogy azért látogatja meg Monát, hogy információt szerezzen 'A'-rõl? Aria másrészt retteg elmondani Ellának, hogy Byron ismét randizni kezdett, mégpedig Meredith-el. De nem lenne jobb, ha Ella, inkább Ariától hallaná, mint mástól? Spencernek pedig tudnia kell az igazságot Melissáról, még ha az igazság fájó is. Eközben Emily egy kis vigaszra lel, miután találkozik Maya rokonával, Nathannal." (forrás: nezzsorozatokat.info)SPOILER:
Sok titok derül ki Melissáról, többek közt az is, hogy ő volt a Fekete Hattyú az álarcosbálon, valamint, hogy jóval korábban veszítette el a babáját, mint ahogyan azt mindenki tudta. Monához látogatási tilalmat rendeltek el, miután Caleb beszélt vele, de egy nyomozónak sikerül bejutnia hozzá- ő titokzatos és Spencerék tóparti házáról is érdeklődik - ugyanis ez az alibijük Alison holttestének kiásásának éjszakájáról. Arira és Hanna regisztrálja Ellát egy társkereső oldalra, hogy ne tudja meg, hogy Byron ismét Meredith-el randizik. Caleb nem bírja tovább, hogy Hanna titkolózik előtte, ezért szakít vele.
Emily megismerkedik Nathannal, Maya unokatestvérével, aki ajándékot hoz neki, amit Maya a halála után 3 héttel küldött...

 Dana Hart

Nincsenek megjegyzések: