2012. június 26., kedd

Pretty Little Liars S3E03 - Csinos kis hazugságok 3. évad 3. rész - Kingdom of the Blind

Most, hogy Spencer anyja elvállalta Garrett ügyét a lány meggyõzõdése, miszerint biztos kényszeríttették õt valamilyen oknál fogva, hogy elvállalja azt. De amikor kérdezõsködni kezd az anyjától nem kap választ, viszont egy újabb Hastings titokra bukkan. Emily meglepõ híreket kap az angol vizsgájáról és fél, hogy ezeknek milyen következményei lehetnek. Aria beleegyezik, hogy Jenna kísérõje legyen, így szemmel tarthassa õt, miközben Hanna megpróbál Lucassal beszélni.

Ez a rész nem volt olyan ijesztő, mint ahogyan megszokhattuk, viszont sok minden kiderült, ami már régóta foglalkoztatja a nézőket.

SPOILER:

Emily dolgozata 94 pontos lett úgy, hogy be sem fejezte a tesztet. Érkezett egy névtelen bejelentés az igazgató-helyetteshez, miszerint Ella (Aria's mom) átjavította a dolgozatot (ami így is történt). Már készült arra, hogy elmondja az igazságot az igazgatónak, mikor Ezra előállt egy magyarázattal, aminek következtében az ügy megoldódott. Emily azért találkozott még Ezrával, hogy elmondja: elege van a kivételezésből - a tanár erre átadott neki egy új dolgozatot, ami megint megoldotta a problémát.
Hanna ismét meglátogatta Monát, aki végre megszólalt és kezdi kicsepegtetni az információkat. Mikor a lány távozott, megérkezett Lucas is, aki lázadóként tűnik újra fel a színen és többet tud, mint amennyit gondolhatunk róla.  Hanna megpróbál beszélni vele, de a fiú nem hallgatja meg.
Aria gyakorol Jennával, hátha megtud valami információt. Ez így is lesz: követik a lányt és lebuktatják, ugyanis bebizonyosodik, hogy valóban nem vak, de Jenna mindannyiukat megkéri, hogy ne árulják el, mert neki is bujdosnia kell.
Kiderült, hogy Melissa nem is volt kórházban, sőt az anyja meg is látogatta őt az üdülőben.


Dana Hart

Nincsenek megjegyzések: