2012. június 14., csütörtök

Pretty Little Liars S3E02 - Csinos kis hazugságok 3. évad 2. rész (Blood is the new black)

Leírás és egy kis spoiler
"Egy új 'A' van a városban, akinek eltökélt szándéka, hogy megmutassa a lányoknak mire képes. Egy borzalmas emlékeztetõ után, Aria, Emily, Hanna és Spencer megpróbálnak megoldást találni, miként is kezeljék az új/régi fenyegetéseket és a szokásos játékot. Spencer és Hanna továbbra is a tûzzel játszanak, miközben válaszok után kutatnak. Aria egyik múltbéli tette 'A' új játékszerévé válik, miközben a még mindig zaklatott Emily megpróbál az iskolára koncentrálni, de könnyen összeomlik, amikor eszébe jut egy kulcsfontosságú dolog "arról az éjszakáról"." (nezzsorozatokat.info)

SPOILER:

Emily a pótvizsgákra készül, ezért Aria megkéri Ezrát, hogy segítsen neki felkészülni. A dolgozat egy ideig jól megy neki, viszont közben beugrik neki egy kép arról az éjszakáról, mikor kiásták Alison holttestét - nem más vitte oda kocsival, mint Jenna. Jenna visszatér Rosewood-ba, s a lányok tőrbe csalják, aminek következtében kiderül, hogy a szemműtéte sikerült és már tisztán lát.
Ella (Aria anyja) kijavítja Emily dolgozatát, hogy átmenjen a vizsgán.
Aria elmondja az apjának, hogy ő tette tönkre egykor az irodáját (a Meredith-ügy miatt). Spencer még mindig Garett-től próbál információt gyűjteni Alisonról, de nagyon meglepődik, mikor látja, hogy anyja lett a srác ügyvédje.
Mikor Caleb elkíséri Hannát a szanatóriumba Monához, Wren elmondja neki, hogy a lány már jó ideje odajár, s így Mona már fejlődést mutat. Ezt mi is láthatjuk akkor, mikor Mona megkérdezi Hannát, hogy újra kap-e üzeneteket.
a harmadik évad posztere
Anya Marina: Body knows best - ez (is) szólt az első részben

Rachel Diggs: Hands of time - ez a szám is szól az első részben, sőt, az első évad első részében is
(újabb hasonlóság a legelső részhez képest) 

 Dana Hart

Nincsenek megjegyzések: