2012. június 8., péntek

Pretty Little Liars S3E01 - Csinos kis hazugságok 3. évad 1. rész ("It Happened 'That Night'")

Egy nyár telt el azóta, hogy Aria, Emily, Hanna és Spencer megtudta, hogy Mona 'A' és, hogy Maya meghalt. A terror látszólag eltûnt és egy állítólagos gyilkos most rács mögött van, így Rosewood városa megpróbál visszatérni a normális kerékvágásba. A négy lány különbözõ módon töltötte a nyarát – Aria fotózást tanult, Spencer a Hollis kurzusain vett részt, Hanna Calebbel fõzõtanfolyamra járt, miközben Emily házakat épített Haitin. A lányok még nem tették túl magukat azon, hogy mi történt. Most mindannyian visszatértek és készen állnak Alison eltûnésének második évfordulójára, azonban a lányok ismét rossz helyzetbe kerülnek, mikor egy megrázó esemény rázza fel Rosewoodot. (forrás: nezzsorozatokat.info)
SPOILER!
Gondolom, már mindenki alig várta a nyári premiert! Készültek is rá rendesen, ugyanis hihetetlen volt ez a rész! Megint végigizgultam: "A" ismét megmutatkozott, s tőrbe csalta a lányokat - valaki kiásta Alison holttestét, s ezt ráfogta a lányokra, főképp Emilyre, aki az este többet ivott a kelleténél, ezért egyáltalán nem emlékszik semmire. Hanna folyamatosan visszalátogat Monához az elmegyógyintézetbe, de ezt a többi lány nem tudja, ahogyan azt sem, hogy Spencer a nyáron minden nap visszajárt a hotelbe (ahol az utolsó rész is játszódott), hogy felidézze, mi is volt 'A' búvóhelyén.
A lányokat behívták a rendőrségre, de egy előre megbeszélt alibit biztosítottak maguknak, egészen addig, amíg 'A' nem rakta tele Spencer kocsiját az előző esti fotókkal. Aria szülei szétköltöznek, Hanna pedig ismét Mrs. Sullivanhez jár terápiára. Garret börtönben van, de elárulja, hogy tudja, ki ásta ki a holttestet, valamint Lucas is feltűnik a színen.
Egyébként fantasztikus rendezői húzások vannak a sorozatban, az előző évad utolsó része Hitchcock Psychójára hajazott, ez pedig a legelső részre utal vissza (a Hastings-ház, az eltűnés, Aria-Ezra, Hanna és Spencer vásárlása [de Hanna már nem lopott] stb.).
Érdemes megnézni, hiszen 'A' már nem babákkal, hanem testrészekkel játszik...Dana Hart

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szuper volt ez a rész! méltó a harmadik évad kezdetéhez:D