2012. május 18., péntek

Van élet a halál után:)

Avagy: a vizsgaidőszak finisében.
Ez a hét annyira, de annyira húzós volt - legalábbis a szerda és a csütörtök, ahol olyan sok vizsga volt! Nap végére már mindannyian olyanok voltunk, mint aki hetek óta nem aludt (amiben akár lehet is egy kevés igazság).
Az egész hetem egyik mozgatórugója a mondattan volt: hétfőn gyakorlóóra, kedden konzultáció, szerdán zh+ 3órás előadás, csütörtökön szóbeli, pénteken ismét ZH. Így összesen három darab ötöst sikerült gyűjtenem:)
Természetesen megjártam/tuk a Tudásközpontot is.
Hétfőn Judyval voltunk a Hamburger bárban, ahol nagyon-nagyon sokféle hamburger közül választhattunk - vagy 10 perc kellett, mire eldöntöttük - tapasztalat: a mexikói nagyon finom!:)
Montaigne: Esszék III.
A társalgás művészete mindenkinek ajánlott, tanulságos!ezek alatt a fák alatt pihentünk meg a vizsgák között
 A sikeres vizsgák mellett még egy örömteli esemény volt az életemben: először nyertem a Pöttyössel egy másik terméket! Már csak az volt a gáz, hogy lejárt a határidő...

Hétfőn beugrottunk az Árkádba, ahol a DM-ben vettem egy Balea málnás kézkrémet, aminek eszméletlenül jó illata van - mondjuk inkább testápolóként tudnám elképzelni, mint kézkrémként.
Valamint vettem az Yver Rocher-ban egy fekete szedres tusfürdőt is, éppen abból a termékcsaládból, amiből a testápolót életemben először Dortmundban vettem, aztán mikor Pécsre jöttem, kiderült, hogy a város azon kevés helyek közé tartozik, ahol van Yves Rocher üzlet. A tusfürdő pedig ugyanolyan fantasztikus, mint a testápoló.
Ma pihenődélutánt tartottam, most megyek Megasztárt nézni, már csak hárman vannak!
még nem is mutattam az én szuperhold-fotóm!

Carly Rae Jepsen - Call Me MaybeDana Hart

Nincsenek megjegyzések: