2012. május 23., szerda

Kihívás napi falmászás Pécsett

Ma volt a Kihívás napja, amit 1991 óta rendeznek meg Magyarországon a mozgás népszerűsítéséért. Mi is mozogtunk, bár nem a kihívás napja keretében.
 Délelőtt Judyval elmentünka Pécsi Sasok Mozgásközpontba falat mászni, mert egy alkalmazás segítségével sikerült magunknak egy 3 alkalmas bérletet vásárolnunk, aminek az első tételét ma váltottuk be. Gondoltam, hogy nem lesz piskóta, de hogy ennyire! Úgy megmozgatta a kezem (nyilván rosszul csináltam a gyakorlatot), hogy már akkor éreztem az izomlázat a kezemben, mikor kijöttünk az épületből. Pedig aztán leráztuk a kezünket, mert több mint egy órán keresztül játszottunk még a Nintendo Wii-n, ami nagyon szórakoztató! Én még sosem játszottam vele, de végre van olyan játék, amit egyedül is lehet játszani és még mozgunk is közben, fantasztikus! Egyes gyerekként mindig problémás volt partnereket keresnem a társasjátékokhoz, de most nem kell! Otthonra is be kell szerezni egy ilyet!

Ma is Judy fotóit láthatjátok:golfoztunk, ping-pongoztunk, kosaraztunk, kenuztunk
Tegnap este lementünk a Garage-ba, ahol megnéztük az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőjét, ahol a Compact Disco és az orosz nénik is továbbjutottak a csütörtöki döntőbe!

Paarty for everybody, dance. C'mon and dance. :)


végre egyszer sikerült feltöltenem egy videót, amit a blogspot befogad! yeee
itt éppen kosárra dobok, rekordot döntöttem!
annyira édesek, hogy hihetetlen! hát sütnek a színpadon, imádom őket!!!
Dana Hart

Nincsenek megjegyzések: