2012. április 2., hétfő

A világ legrosszabb filmje!

A megszokottól eltérő módon az Oscar-gála után, április 1-jén, bolondok napján adták át az év legrosszabb filmjének járó Arany Málna-díjat.
Az idei listában rekordszámú, 11 nevezést kapott Adam Sandler, ami több mint a duplája Eddie Murphy eddigi csúcsának – Sandlert nem csupán a legrosszabb színész és színésznő kategóriában nevezték, de idei három filmjével – Jack és Jill, Bucky Larson: Született filmcsillag és Kellékfeleség szinte az összes kategóriában helyet kapott.
A Szilveszter éjjel, az Alkonyat-Hajnalhasadás és a Transformers 3 is helyet kapott a nem épp előkelő listán. A színészek/nők közül Nicolas Cage, Adam Sandler, Martin Lawrence (a legrosszabb színészNŐ jelölés, a Gagyi mami miatt),  Adam Sandler (színészNŐ jelölés a Jack és Jill miatt), a sokak által kedvelt Kristen Stewart és Sarah Jessica Parker is.
Befért a legrosszabb mellékszereplő kategóriába  Al Pacino, Katie Holmes és Nicole Kidman is.

Végül a legrosszabb filmnek járó "elismerést" a Jack és Jill kapta, Adam Sandler, Al Pacino és Katie Holmes hozzájárulásával. A szobatársammal néztem meg ezt a filmet a kollégiumban, abszolút nem voltunk elájulva, arra sem emlékszem, hogy egyáltalán végignéztük-e. Sajnos minden évben vannak ilyen baklövések, amiről azt hiszik, hogy majd szép pénzt hoz a konyhára.
 Csodálkozom, hogy a Kémkölykök 4D nem került bele a listába.
Nektek vannak rossz filmes élményeitek?


Dana Hart

2 megjegyzés:

salamander írta...

A Jack és Jill megérdemelte az Arany Málnát, le sem engedtem volna forgatni! Iszonyú!
A másik ilyen rossz film (szerintem) a Tórpusi vihar. Kukába vele.

Dana Hart írta...

Trópusi vihar! Ennek a filmnek a címét kerestem már egy éve! Életem legrosszabb filmje volt, emlékszem, egyszer használtam egy challenge-ben, de nem emlékeztem a címére - és azóta sem jutott eszembe, egészen mostanáig! Köszi!:)
Amúgy igen, tényleg borzasztó film, habár 7,1-es az IMDB-je (kérdés, hogy miért).