2012. április 2., hétfő

Simontornya-Zomba: 23-23

Még szombaton voltam meccsen Simontornyán, Rita kért meg, hogy csináljak néhány képet, mert már úgyis szűkösen van belőlük. Régebben én is játszottam Stornyán, úgyhogy jó is volt végre megint látni néhány embert, akikkel még együtt kezdtük a kézilabdázást. Hú, már jó régen!
Nagyon jó volt még, hogy több ismerőssel is találkoztam, akik szintén szurkolni jöttek, na meg olyanokkal is, akiket már tényleg nem láttam 10 éve.
A meccs - mint láthatjátok - döntetlen lett, ami nagyrészt Ritának (is) köszönhető, aki a 23-ból 14-et lőtt! Grat!:)
Maga a színvonal nem volt olyan magas, sok kapkodás és hiba tarkította a játékot, amit betudhatunk annak, hogy ez volt a szezon első meccse. Na, de mutatok néhány képet:

Ma délután meg tavaszi fotózás (vagy mi a szösz:))! Tegnap nagyon fújt a szél, meg egy kicsit borult a program, úgyhogy ma megyünk.
Vasárnap délután még focimeccsen is voltam: Cece-Lepsény: 0:2. Nyilván a szél is zavaró volt, na meg egy partjelzői hiba is beleszólt az eredmény alakulásába. Nagyon remélem, hogy fejlődő minőségű játékot látunk, mert az ember azért megy ki meccsre, hogy élvezze, nem? Hajrá Cece!
Dana Hart

Nincsenek megjegyzések: