2012. április 24., kedd

Ökény István: Tóték

sziasztok, mostanában nagyon sok minden történik, eléggé szanaszét vagyok, ide-oda rohangálok, úgyhogy nem is igazán vagyok gépközelben. Most is csak gyorsan mutatok néhány képet, amit kipótolok szöveggel.
Annyit érdemes azért elmondanom, hogy a Pécsi Harmadik Színházban voltunk tegnap Judyval, ahol Örkény István Tóték című darabját néztük meg a Dunaújvárosi Bartók Kamaraszínházzal közös produkcióban/val
 Az utolsó két jegyet sikerült lefoglalnunk, és a rövid véleményem: ♥
A hosszabb:
Nagyon bírtam! A foglalt jegyeket elvileg a kezdés előtt fél órával át kéne vennünk, viszont a 7kor kezdődő előadásra sikerült 6:59-kor odaérnünk. Annyira aranyosak voltak, nem volt semmi gond, még a kabátot is sikerült leadnunk, ráadásul a legjobb helyen ültünk: a harmadik sorban, ahova az őrnagy úr éppen lőtt vagy épp világított zseblámpával - nagyon jó volt!
Annyira jól játszottak, hogy az első sorban volt egy lány, aki nevetőgörcsöt kapott.:) Na meg mi is végignevettük.
Az egyedüli meglepetés az volt, hogy miközben a kedvenc részemet vártam ( - Háromba vágtad, édes jó Lajosom?
   - Nem. Négy egyforma darabba vágtam. Talán nem jól tettem?
   - De jól tetted. Te mindig tudtad mit, hogyan kell csinálni...), kiderült, hogy nem lesz... A végén egyszerűen csak befalazták a színpadot a dobozokkal, tehát az "őrnagyúrnemhalmeg"-változatot néztük. De ettől eltekintve nagyon tetszett, ráadásul csak 5 percre (gyalog!) van a kolesztól!:)


Judy fotói:Dana Hart

Nincsenek megjegyzések: