2012. március 19., hétfő

Pretty Little Liars S2E25 - Csinos kis hazugságok 2. évad 25. rész (unmAsked)

-A day!!!

Ma van a második évad utolsó része, ahol lelepleződik, hogy ki is -A valójában! Alig várom!:)

Fél 8kor kezdődik az amerikai premier, ami azt jelenti, hogy nálunk kb. 6 óra múlva nézhető az időeltolódás miatt. De a 24. rész annyira izgalmas volt!

Nem tudom, ki lehet "-A", de nagyon gyanúba keveredett Melissa, akit a lányok csapdába csaltak.

Olyan félelmetes volt ez a rész, hogy csomószor kirázott a hideg!:)

A végén pedig valakit elvittek a rendőrök - nem árulom el kit, de elég jó fordulat...:) Muszáj megnéznetek, mert ez az epizód volt a legizgalmasabb mind közül! (talán a 14. részt nem fölözi, de hasonló szinten van vele)

Ma hajnalban tehát kiderül, hogy ki is az a bizonyos "-A"! 

 

Az Entertainment Weekly oldalán találtam ezt a kis találgatást, most este nem fordítom le (majd talán a napokban), de addig is a nevek alapján ki lehet szűrni, hogy kit tartanak esélyesnek "A" karakterére:

 

MONA VANDERWALL (Janel Parrish)
“She really is ‘A’ in the books, so that makes her an instant suspect,” says King. “That’s how I would put that.” Adds Goldstick: “She’s got her reasons, too, particularly with Allison.”

JENNA MARSHALL (TAMMIN SURSOK)
Goldstick says: “Jena’s ripe. She’s ripe for the picking. She’s got an axe to grind.” King adds: “Jenna is a suspect because the girls are complicit in the loss of her eyesight, and so she has strong motive.”
EZRA FITZ (IAN HARDING)
“He was new to these girls in a very timely way,” King says. “‘A’ did not enter their lives until Aria met Ezra.”
MELISSA HASTINGS (TORREY DEVITTO)
“That girl, there’s not an honest pore in her body,” Goldstick says. “She can pull a punch because she’s always got something. She’s clever. She’s one step ahead of her victim. That’s what’s fun about Melissa. But she might be too obvious. Don’t go to the obvious.” Adds King: “She’s a Pretty Little Liar herself,” King says. “She’s been caught in many lies. We can’t trust her at all, and she’s carrying Ian’s baby, which makes her a suspect.”
NOEL KAHN (BRANT DAUGHERTY)
“It was a fan who termed the phrase ‘whack-a-Noel’ because he pops up in the most unusual and interesting places,” teases King cryptically. “Just being ‘whack-a-Noel’ makes him a suspect.”
VERONICA & PETER HASTINGS (LESLEY FERA & NOLAN NORTH)
“They’re hiding something,” King says. “They have something to hide. They’re always hanging out in the dark — it’s like they’re always conspiring. They’re around, but they’re never around.” Adds Goldstick: “That family is a den of vipers. There are just so many secrets. They’re trying to hide and conceal their bad behavior.”
JASON DILAURENTIS (DREW VAN ACKER)
“Jason is really dark,” Goldstick says. “His background is mysterious and his backstory with his sister is incredibly volatile. If these girls are onto him in any way — and they do have some insight — then he has every reason to keep these girls running scared. He might just get a kick out of it. And he’s half a Hasting. That already makes him half a evil. He’s half a crazy.”

 

Jó találgatást! Szerintetek ki lesz "A"?

 

Kiderült, hogy ki is "A", vagyis ki az, aki terrorban tartotta a lányokat.

SPOILER: Ezt a részt még Alfred Hitchcock is megirigyelte volna, mivel a rendező perfektül másolta le a Psycho motel- és zuhanyjelenetét, bár kicsit más végkifejlettel, ami még érdekesebbé tette ezt. A motelnek nagy szerepe lesz ebben a részben, ugyanis Spencer megtalálja "A" búvóhelyét - méghozzá maga "A" társaságában, aki csapdába csalta őt, leütötte és a kocsijába rakta, hogy meggyőzze, hogy álljon át az "A"-oldalra. 

De ki is valójában a fenyegető? Nézzétek meg az utolsó részt és döntsétek el ti! Mert szerintem nem egyedül volt, vagyis nem ő a fő cselekvő.

Amúgy se hagyjátok ki, mert nagyon izgalmas, boldog és tragikus is egyben!

Kíváncsi vagyok, hogy ti mit gondoltok!

 

Dana Hart

1 megjegyzés:

Pllfan írta...

Tudtam, hogy ő lesz A! (nem szpojlerezek)
azt hiszem, hogy a könyvben is így van, de biztos, hogy volt megbízója, amit láttunk is a végén (szerintem Alison)
bírtam ezt a részt!!!