2012. március 2., péntek

Pretty Little Liars S2E21- S2E22 - Csinos kis hazugságok 2. évad 21-22. rész

A sorozat második évadja vészesen közeledik a végéhez (csak három rész van vissza!!!), amiből következik, hogy egyre jobban összekuszálódnak a szálak, egyre rejtélyesebb lesz "A" kiléte, most már még több opció is felmerülhet az ügy kapcsán. Hogy én kire tippelek? Nem is tudom. Bejött a képbe Mona, aki most a lányok oldalán "játszik", de nagyon gyanús Melissa (Spencer nővére) és Peter Hastings (Spencer apja) is. De a sorozatot ismerve bármi lehet belőle.
Kicsit összefoglalom az utóbbi részeket, belekombinálva a mostaniakat is.
Spencer van a legbizonytalanabb helyzetben, mivel most derült ki, hogy Melissa mellett van még egy testvére, aki nem más, mint Jasion DiLaurentis, a halott (??) Alison bátyja. Jason pénzt talált Alison régi dolgai között, amiről azt gondolják, hogy Spencer apja vesztegette meg őt, bár ő ezt letagadja. A 22. részben Spencer kutatásai után kiderül, hogy valóban utalt 15000 dollárt valakinek, de tisztázta magát azzal, hogy csak egy magánnyomozót bérelt fel Alison keresésére, mivel tisztázni akarta a szerinte bajba keveredhető Melissát.  Melissáról egyre több dolog derül ki (videó "A" telefonjáról, ott dolgozott, ahonnan "A" az sms-eket küldte, Ali szobájában volt az eltűnés éjjelén, Garettel tárgyal.stb.).
Mindemellett Spencer még Wrennel (Melissa volt orvos-barátja) is összejött.
Emily összeveszett Maya-val, aki azóta nem válaszolt a hívásaira - mint kiderült, azért, mert eltűnt. Eleinte azt gondolták, hogy tudják, hova ment, de aztán kiderült, hogy a pályaudvaron talán nem is  buszra szállt fel, hanem egy fekete kocsiba be. A 22. részben az apa-lánya táncestre megérkezik az ő apja is, de elmondja, hogy visszaküldték Mexikóba, úgyhogy már aznap este el is utazik.
Hannanak Mona ad egy jelentést, amit Hanna anyja talál meg, s ezt odaadja Wayne-nek (rendőr), aki elindítja a kutakodást. Az apa-lánya táncestet Hanna apja lemondja, úgyhogy a lány egyedül jelenik meg.
Aria helyzete sem változik, mivel Ella (Aria anyja) is elkezd gyanakodni "A" kiléte felől. Viszont nem akarja elveszíteni a lányát, ezért elmegy Ezrához, hogy megbeszéljék a kialakult helyzetet.

folyt. köv.

Nincsenek megjegyzések: