2012. február 28., kedd

Zumba a Szántóban

Sziasztok! Amilyen nyögvenyelősen indult a mai nap, annyira gördülékenyen és jól fejeződött be!
Reggel alig bírtam felkelni, hogy bemenjek a felvilágosodás órára, de erőt vettem magamon és bevánszorogtam, amit nagyon nem bántam meg, mert egy iszonyatosan érdekes előadást hallgattunk végig Bessenyiről, ráadásul egy olyan embertől, aki az előadásába belerejtette az élet nagy igazságait és minden jóságát, szóval nagyon jó volt!
Aztán a régi magyart valahogy "kibekkeltük" - a rejtvény, a sudoku és a Metropol eszméletlenül jó barátom volt. A stilisztika pedig szokásosan jó - mit jó? nagyon jó!- volt:)
Ahogy vége lett a stilisztikának, Judyval szaladtunk le az aulába, mert Erasmus-nap volt és lehetett nyerni egy csomó mindent, úgyhogy gondoltuk, kipróbáljuk a dolgot. Sikerült is, mivel nyertünk egy-egy fényvisszaverős vonalzó-karkötő-valamit, amire már olyan régen szemet vetettem :D, emellett még tollat és világító kulcstartót is :) 

ma nagyon esett a hó, bár nem maradt meg


Este meg mentem Zumbázni!!! Komolyan!
A koleszban a KollBiz biztosít lehetőséget a mozgásra: különböző tánckurzusokat hirdetnek, sőt a kondit is nyitva tartják.
Ma volt az első Zumba-oktatás, gondoltam, szükségem van a mozgásra, benézek kicsit. Hát annyira jó volt, még úgy is, hogy semmi ritmusérzékem nincs, hogy nagyon! Végig elvezhető volt, az oktató lány is borzasztóan jó fej, a többiek sem voltak sokkal ügyesebbek nálam, ráadásul a zenék is jók voltak. Úgyhogy jól el is fáradtam a végére.
Itt egy videó, amin a gimiben tanultunk meg zumbázni:

Ajánlom azoknak, akik mozognának, de nem tudják, hogy mit válasszanak! Egy csomó örömet okoz (van ilyen mondat egyáltalán???) !
A másik "hír": vasárnap kivasaltam a hajam! Ami olyan jól sikerült, hogy hétfőn be volt fonva, este pedig már meg is mostam. Nem azért mert rossz volt, hanem mert szállt össze-vissza :D Nem bírtam sokáig. Egyenes haj, viszlát úgy egy évre!
na?

A holnapi nap is bizonyára nagyszerű dolgokat tartogat, úgyhogy megyek is aludni, hogy minél előbb eljöjjön!
puszi mindenkinek!:)
Dana Hart

3 megjegyzés:

Adri03 írta...

Milyen zumbán voltál? Mert többféle is van. Én mondjuk a simára szoktam menni. A hajad meg így is meg úgy is jó, de a göndör jobban tetszik!

Dana Hart írta...

Én is az originalon voltam, bár utána volt ilyen salsás-beütésű, de azon már nem mertem maradni, pedig azt mondták, hogy az is nagyon jó volt. Én inkább lementem kondizni:)
és köszönöm szépen!:)

Judy írta...

Egyenes hajat élőben! Egyeneset! Kampány az egyenes hajért! Imádom a göndöret is, de egyszer élőben egyeneset!