2012. február 17., péntek

Pretty Little Liars S2E19- S2E20 - Csinos kis hazugságok 2. évad 19-20. rész

Közeledünk a második évad vége felé, ahol kiderül, hogy valójában ki is "A" és miért zakalatja a lányokat, viszont addig még nagyon sok kört le kell futniuk. Most néztem meg a két rész, úgyhogy kicsit ömlesztve összefoglalom Nektek.
Spoiler:
A középiskolában, ahová a lányok járnak, megszervezik az "Igazság napját". Ez sok mindenre fényt derít, egyre több titokról hull le a lepel. Jason visszatér Rosewoodba, ami igazán felkavarja a lányokat, főképp Spencert, mivel kiderül egy olyan titok, amire senki nem gondol, s ami felforgatja a Hastings család egészét.
Hannának sikerül tőrbe csalnia Kate-et, aki bevallja, hogy a (megszerkesztett) képet ő küldte el (saját magáról) Hanna telefonja segítségével.
Emily újra úszócsapat-kerettag, mégpedig Mona miatt, aki feltörte az iskola hálózatát és megzsarolta az igazgatót.
Noel és Jenna pedig talál egy olyan feliratot a falon, ami azt állítja, hogy: Tudom, ki ölte meg Alison-t.
Caleb nagy bajba kerül, mert az Igazság napján "A" feltörte a laptopját, s az IP címét használva gyanúba keveri Calebet, akinek a gépét lefoglalja a rendőrség, őt magát pedig pedig behívják kihallgatásra. Hanna-n és Spenceren a sor, hogy megfejtsék Caleb hosszú jelszavát, belépjenek a rendszerébe és kitöröljék azokat az adatokat, amiket felhasználhatnak ellene. Nézzétek meg, kiderül, hogy sikerült-e nekik!
Aria végre találkozhatna Ezra-val egy távoli étteremben, ehhez ismét Holdent használja fel, viszont a fiúnak kiderül a titka, mégpedig, hogy ezekben az időkben verekedni tanul és küzdősport-versenyeken vesz részt. Aria nem akarja magára hagyni a fiút - amit jól is tesz, mivel "A" küldött egy üzenetet Byronnak (Aria apjának), amiben leírja az Aria-Ezra randi helyszínét. Szerencsére nem buknak le, mivel Aria nem megy el, Ezra pedig még időben észreveszi Byront.
Nagyon jó lesz az évad vége! Alig várom! Ti hogy vagytok vele?

Találtam néhány friss képet, nézzétek:


 Dana Hart

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kerestem előzeteseket, de az uccsó két rész sehol nincs fent. Pedig nagyon kíváncsi vagyok!

Dana Hart írta...

igen, én is néztem, de nem akarják lelőni a poént. Pedig én is alig várom!:)