2012. február 16., csütörtök

Heti mustra

Sziasztok! A héten jól megijedtem, hogy nem lesz időm blogolni - és így is volt. De most itt vagyok és leszek is min. 2 poszt erejéig!
Kipihenve az Avada Kedavra okozta sokkot és jó kedvet el is szállt a heti lendületem. Annyira fáradt voltam egész héten, hogy eszméletlen. De szerintem ez az egyetemista népség nagy százalékára igaz volt, mert akárkivel beszéltem, mindenki egyet értett velem. Hiába feküdtem le időben, nem segített. Mindegy, majd "kiheverem".
Viszont. Beszereztem két süthető gyurma fülbevalót! :) Annyira szépek, alig bírok betellni velük!
Ugye milyen szépek?

Pécsen még mindig nagy a hó. Ráadásul az utakat alig takarítják, úgyhogy minden tiszta sár, hó és latyak. Borzasztó.
A héten megcsináltm egy referátumot A magyar zene hungarológiai közvetítése c. órára (Szabolcsi Bence: Vers és dallam), de nem jutott rám idő, úgyhogy jövő héten adom elő - legalább készülök még rá. Rengeteg olvasnivalónk van már most, sőt, zh-zunk is jövő héten, én meg alig találok magamnak időt a tanulásra. Majd megoldom.

Hoztam Nektek két dalt, amit kedden "zenekövetítésen", valamint ma reggel a Bumerángban hallottam (ugyanis rászoktam arra, hogy a reggeli rádiós műsorokra kelek - nagyon jó!). Egész nap ezeket énekeltem, egyszerűen nem mentek ki a fejemből úgyhogy most beleültetem a tiétekbe is. Hallgassátok! :) Hétfő estére be volt iktatva egy kis magyaros szülinapozás, meg társasozás, de a hóban, hidegben és sötétben úgy történt, hogy ez nem történt meg. Sajnos, pedig biztosan tök jó lett volna.
Mindjárt jövök egy filmajánlóval, amit szerdán a Moziban, képernyő előtt c. kurzuson néztünk meg.
Puszi
Dana Hart

Nincsenek megjegyzések: