2012. február 28., kedd

Commikulusz-mumus elleni varázslat, avagy: Improvokál a javából

A tegnapi nap eszméletlen volt: Meryl Streep megnyerte az Oscart, sikeresen megírtam két ZH-t, tartottam egy referátumot, kimostam a ruháim (!), este pedig elmentünk az Improvokál előadására.
Gondolom, sokakban merült fel a kérdés, hogy de mi is ez valójában?
Az Improvokál társulat 2007-ben alakult a PTE néhány Beugró-szerető hallgatójának fejéből kipattanva. Ők is az improvizáció világába kalauzolnak el bennünket, nagyon hasonló, mint a Rudolf Péterék által az egész országgal megismertetett Beugró!, azzal a különbséggel, hogy itt a társulat tagjai akár naponta szembejöhetnek velünk az egyetem folyosóin.
Még nem láttam élő előadást tőlük, de most itt volt a szomszédban, úgyhogy kihagyhatatlan volt. És utólag is ezt mondom!
Az est címe: Commikulusz-mumus elleni varázslat egy felvonásban.
Helyszín: PTE- FEEK Aula
Időpont: 18:00.
Nagyjából elég is volt ennyit tudni ahhoz, hogy megteljen a FEEK aulája érdeklődőkkel. A várt hatás pedig nem maradt el: könnykicsordulós nevetés volt garantálva már az elejétől kezdve:)
Több ponton voltak egyező feladatok, mint a Beugró-ban, de még több helyen változtattak és újítottak, ami meg kell, hogy mondjam, nagyon jót tett az előadásoknak.
A cím a "Harry Potter történetekből" jön, ugyanis a tegnapi előadással akarták előzni a mindennapi mumusokat, azaz a rosszkedvet - sikerült is.


Nagy reményekkel várjuk a következő előadást!:)
Ui.: eszméletlenül jó, hogy van időm ilyenekre!
Dana Hart

Nincsenek megjegyzések: