2012. január 31., kedd

Pretty Little Liars S2E18 - Csinos kis hazugságok 2. évad 18. rész - A kiss before lying

Mivel Hanna még mindig nem örül annak, hogy a lányok Caleb-et kérik meg, hogy segítsen "A" titkainak feltárásában, ezért a lányok próbálják titkolni az akicóikat, ami persze nem sikerül. Hanna titkot árul el Caleb-nek és Spencerrel is kibékül (miután tőle tudta meg, hogy még mindig nyomoznak "A" után).
Kate (Hanna mostohatestvére) Isabellel és Hanna apukájával Rosewood-ba költözik, hogy megkeserítse a lányok életét. Viszont már a puszta jelenlétével is komoly bonyodalmat okoz, ugyanis valaki körüzenetet küld róla Hanna telefonjáról az egész iskolának...
Emily anyukája hazajön és együtt vacsoráznak Maya-val, Emily barátnőjével, aki furcsa dolgaival zavarba hozza a családot, viszont Maya meglepetése kiengeszteli Emilyt.
Aria ismét találkozik Ezra-val Holden segítségével, viszont ezután kettesben mennek szórakozni. Ezalatt Byron (Aria apukája) elintézi, hogy Ezra-t kinevezzék és ezért messzire helyezzék Rosewoodtól. Ezra döntését még nem tudjuk.
Spencer is összetűzésbe kerül Kate-tel, és persze nyomoznak is, most Alison dolgai után kutatnak, meg is tudnak valamit, de ez majd nyilván később lesz jelentős bizonyíték.

Már nem sok van vissza az évadból, szerintetek ki "A"? :)Dana Hart

8 megjegyzés:

pllfan írta...

Ez(r)a rész nem volt olyan izgalmas, mint a többi szerintem. bár egyre több dolog derül ki.

szerintem Mona "A"!!!

Zsu írta...

Egyet értek, volt már jobb rész is. De kíváncsi vagyok az Ariával randizó srác titkára.
Amúgy szerintem is lehet Mona "A", de hallottam olyat is hogy Ali gonosz ikertesója! Már várom hogy kiderüljön!

Névtelen írta...

Szerintem az lenne a ledurvább, hogy ha a lányok közül lenne "A". Mondjuk Hanna, és csak megjátszott mindent (szövetkezett a balesetnél is).
lehet hülyeség, de izgalmas lehet.

vagy valaki az N.A.T. klubból!!!

Dana Hart írta...

Én is olvastam már arról, hogy Alisonnak van egy eltitkolt ikertestvére, de ti nem gondoltatok Jennára? Szerintem ő is esélyes

anonimus írta...

Szerintem is Jenna az!!!

Névtelen írta...

Jenna az a rendőr pasijával!

Névtelen írta...

Mona "A"-ez biztos.

Dana Hart írta...

Holnap megnézem a hétfői részt, remélem az is olyan izgalmas, mint a múlt heti - és azt is, hogy kiderül az igazság!:)