2012. január 10., kedd

Pretty Little Liars S2E15 - Csinos kis hazugságok 2. évad 15. rész - A hot piece of "A"

Sziasztok, húúúúú, nagyon-nagyon izgalmas az új PLL rész, úgyhogy ha van időtök (vagy esetleg kész a felirat), akkor mindenképp nézzétek meg!
Az előző részben a lányoknak sikerült megszerezniük "A" telefonját, ami természetesen blokkolva volt, úgyhogy ilyenkor jól jön, hogy Caleb (Hanna barátja), ha nem is a leglegálisabb módon, de meg tudja hackelni ezeket. Persze nem megy könnyen. Egyrészt azért sem, mert Hanna nem akarja, hogy Caleb ismét sötét dolgokba keveredjen, valamint fél attól, hogy megtud olyat (a telefonon levő dolgok által), amit Hanna  nem akar tudatni, de végül is belemegy a tervbe.
Emily és Spencer még mindig közmunkára vannak ítélve, de most egy telefonos segítő központban (vagy hogy mondják), ahol az emberek megoszthatják a problémájukat. A vonalat Lucas (Hanna legjobb barátja) is felhívja és sorsfordító dolgokat mond, amit persze Emily és Spencer is hallanak. (Nem árulom el, miről van szó, meg kell néznetek!) Hanna nem hisz nekik és megkéri Lucast, hogy segítsen megszervezni Caleb szülinapi buliját Spencerék tavi házánál, ahol a legfélelmetesebb dolgok történnek (szerintem) az eddigi évadban. Sőt, a legváratlanabb!!!Aria szobafogságban van, s szülei eltilották Ezra-tól, valamint Aria apja megfenyegette őt, hogy ha még egyszer szóba áll a lányával, akkor szólni fog a rendőrségnek. Ezért Ezra nem mer beszélni többet (?) Ariaval.
Spencer és Toby ismét kibékülnek, s mikor Spencer meglátogatja a fiút, meghallja Garrettet, amint Jennával veszekedett. Később Jenna elköltözik otthonról.
Nagyon rejtélyes!!! Ki ne hagyjátok! :)
Dana Hart

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

tényleg annnnyira jó volt! és a nezzsorozatokat-on már fent is van a felirat :))