2012. január 4., szerda

Pretty Little Liars S2E14 - Csinos kis hazugságok 2. évad 14. rész (kis összefoglaló)

Tegnap végre ismét elkezdték a Csinos kis hazugságok második évadját! Már alig vártam, ráadásul egész Amerika be volt zsongva tőle! Nem is tudtam kivárni, míg feliratozták, úgyhogy megnéztem gyorsan eredetiben, hogy le tudjam lőni a történteket. Ha valaki izgulni akar majd a film nézése közben, a következő sorokat ne olvassa el :)

ugye milyen jó ez a kép?

Csak a főbb részekre térek ki.
A lányokat közhasznú munkára ítélik az utolsó részben látott Dr. Sullivan-es "keresgélésért" (konkrétan kiástak egy hullát a földből). Úgyhogy a szép narancssárga ruhában gyűjtik a szemetet egészen odáig, amíg Spencer és Emily össze nem vesznek, ami verekedésig fajul (ők további büntetéseket kapnak), s ők egész idő alatt csipkelődős hangulatban lesznek.

Caleb visszajön Hanna-hoz, ami nem az egyetlen szerelmi történés. Sőt!
Ezra Fitz bevallja Aria szüleinek, hogy szerelmesek, s ennek az lesz a következménye, hogy Mike (Aria öccse) megüti Mr. Fitz-et, a szülők meg kizavarják a házból. Úgyhogy ez annyira nem jött be. Mindezt azért kellett megtenniük, mivel Ezra volt barátnője megfenyegette őket.Tremészetesen "A" sem maradhat ki a buliból, most Emilyt próbálta tőrbe csalni, de ez volt az első rész, hogy a lányok túljártak az szén, aminek a következménye az lett, hogy "A"-nek majdnem sikerült megölnie őt (Emilyt).
A&E
Nagyon izgalmas rész volt, nem árulok el belőle többet, nézzétek meg! Viszont bocsi, ha egy kicsit összefüggéstelen volt, majd megértitek!
got a secret can you keep it swear this one you'll save...

 Várjátok már a következő részt/a magyar bemutatót?
Dana Hart

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

juujj végre kijött.. csak az a bökkenő hogy nem tudom hol megnézni.. te hol nézted?

Dana Hart írta...

http://www.sidereel.com/Pretty_Little_Liars/season-2/episode-14

és ha ott a search link-re kattintasz, akkor nagyon sok lehetőséget kiad, ha nem sikerül az elsővel, próbálkozz tovább bátran!

Dana Hart írta...

de én a megavideon néztem:)

Névtelen írta...

nagyon szépen köszönöm;)