Az indianai rendőrség szerint egy férfi orosz rulettet játszott a kutyájával, de veszített, írja a New York Daily News. Az amerikai Russel Little-t háza udvarán érte a halálos lövés. A South Bend Tribune szerint a férfi felesége azt mondta, hogy férje nagyon lehangolt volt, és alaposan leitta magát. A kutya fejéhez rakta a pisztolyt, majd többször is meghúzta a ravaszt, de semmi sem történt. Végül megunta, és a saját fejéhez emelte a fegyvert, majd meghúzta a ravaszt. Little nem halt meg azonnal a helyszínen, de a kórházban már nem tudták megmenteni az életét.

Leesett az oszlopról és megbénult egy kábeltolvaj
Tolószékes belépő
  Daejon, Dél Korea
   Egy fogyatékos embert nagyon felbosszantott, hogy nélküle indult el a lift. Ezután a liftajtónak hajtott, nem egyszer, nem kétszer hanem összesen háromszor! Majd az üres liftaknába zuhant.

Felrobbant a feje a rágózástól
  Újabb ok arra, hogy miért nem szabad az iskolában rágózni. A Kijevi Politechnikai Intézet egyik hallgatója ugyanis a népszerű édességnek köszönheti halálát. Bár azért a saját hülyesége is közrejátszott a dologban. A huszonöt éves férfi véletlenül beleejtette a rágógumiját valamilyen vegyszerbe, de nyugodtan tovább rágta. Viszont valamilyen kémiai reakció indult be a szájában a kevés természetes anyagot tartalmazó nyalánkságtól. Az asztalán pedig éppen egy gázképző kísérletet végzett. A körülmények együttese egy óriási robbanást eredményezett, amiben leszakadt a feje alsó fele.
Ahogy a mellékelt ábra mutatja, az emberi hülyeség határtalan...
Be careful.
Dana Hart